DominikM Napisano 17 Marca 2010 Napisano 17 Marca 2010 Zapraszam wszystkich, którzy chcą poznać okolice swojego miasta, 13 czerwca (13.06.2010) do Lasu Osobowickiego na 2-gi etap tegorocznych Otwartych Mistrzostw Wrocławia w MTBO. Zawody są dla wszystkich - kategorie startowe od Open R (Rodzic + dziecko do 12-go roku życia) do M-60 - ur. 1949 i starsi Przykładowa mapa z 2009 roku : Start interwałowy - bez przepychanek czy rozjeżdżania się na starcie, jak to gdzieniegdzie bywa. Etap 2: 13.06 (niedziela) godz. 11:00, miejsce: Las Osobowicki. Biuro zawodów - Stadion leśny. Biuro czynne w godz. 9:30 - 10:30. Opłata startowa : BRAK Organizator wypożycza numery startowe - zastaw 5 zł do odbioru przy zdaniu numeru. Strona zawodów : http://omw.artemis.wroclaw.pl/ Zgłoszenia : http://omw.artemis.wroclaw.pl/zgloszenie.php Mapka dojazdu : http://emapy.com/wroclaw/... pozdrawiam i zapraszam
DominikM Napisano 19 Kwietnia 2010 Autor Napisano 19 Kwietnia 2010 Bikemaraton wcisnął nam się w termin, ale nie rezygnujemy i impreza odbędzie się zgodnie z planem - zapraszam
evo07 Napisano 20 Kwietnia 2010 Napisano 20 Kwietnia 2010 może jakaś forumowa inicjatywa z wro?? ale widząc po ilości chętnych na ustawkę to obstawiam że z forum będzie góra 5-6os (mnie w pierwszej edycji nie ma) wrocław!!!!duszta dupy!!!!!!!to na orientację a nie wyścig o złote kalesraki;)
DominikM Napisano 20 Kwietnia 2010 Autor Napisano 20 Kwietnia 2010 Parę osób będzie się ścigać - np. dla mnie to ostatnia szansa na ostry trening z mapą przed MP
evo07 Napisano 20 Kwietnia 2010 Napisano 20 Kwietnia 2010 Parę osób będzie się ścigać - np. dla mnie to ostatnia szansa na ostry trening z mapą przed MP ścigać? zn robicie z tego coś a la BM?? a co z tymi co nie maja kondycji jak ja??a chceliby poznać ludzików z foruma?? jak taki z kolego kozak to czemu nie latasz z nami?? za słabi jesteśmy(zn ja b mogę mówić tylko za siebie)?? czy w trenowaniu byśmy przeszkadzali??pozdro;]po za tym jak się ścigać pomiędzy rodzinami z dziećmi??
DominikM Napisano 20 Kwietnia 2010 Autor Napisano 20 Kwietnia 2010 evo07, ścigasz się z czasem i samym sobą zawsze, starty są indywidualne - najważniejsze w całej tej zabawie to nie popełniać błędów w nawigacji pomiędzy punktami.
argusiol Napisano 20 Kwietnia 2010 Napisano 20 Kwietnia 2010 obstawiam że z forum będzie góra 5-6os Ja jestem bardziej pesymistyczny, max 4 osoby. Większość będzię się tłoczyć na BM... Ja oczywiście będę.
thrawn Napisano 21 Kwietnia 2010 Napisano 21 Kwietnia 2010 Panowie a znacie orientacyjny dystans do przejechania? Zakładając oczywiście, że nie zgubię się na tyle, żeby wyjechać w rynku. Bo chciałbym się przejechać, ale dziś ledwo się do domu dowlokłem, a daleko nie mam.
DominikM Napisano 21 Kwietnia 2010 Autor Napisano 21 Kwietnia 2010 thrawn, to ma być klasyk, czyli dla kategorii M20 powinno być ok 15-17km - zakładany czas zwycięzcy 45 minut.
thrawn Napisano 22 Kwietnia 2010 Napisano 22 Kwietnia 2010 Podziękował koledze za wyjaśnienie. Może przez godzinę z kawałkiem utrzymam sie na rowerze. Pogodę zapowiadają prima.
DominikM Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Napisano 9 Czerwca 2010 odkopane i zaktualizowane na drugi etap
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.