Elo78 Napisano 16 Marca 2010 Napisano 16 Marca 2010 Witam , prowadząc luźne rozważania na temat "nowej" ramy do roweru przypomniałem sobie o modelu meridy , który zawsze mi sie podobał. Pamiętam , że był to model z rocznika 2004 lub 2005, na pewno była to seria Matts , kolor biało-pomarańczowo-czarny (kolor pomarańczowy był w obrębie napisu na rurze skośnej). Wszędzie szukam dalszych informacji o ramie , ale w katalogach już tego nie ma , a na allegro bardzo dawnego nie widziałem roweru na tej ramie . Jak by ktoś sie orientował to prosze o nazwe tego modelu i linki do zdjęć. Bez pełnej nazwy nie wiem czego szukac. Z góry dziękuje , pozdrawiam.
Elo78 Napisano 16 Marca 2010 Autor Napisano 16 Marca 2010 Przypomniało mi się , chodziło o tą rame Pewnie będzie trudno ją ustrzelić. Powinna godnie sie prezentowac na grupie Xt 760 i tarczami . Moloch89 plusik ode mnie za dobre chęci Temat można usunąć , przepraszam za śmiecenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.