Skocz do zawartości

[rower] Dynamics Sonic Sl Cross

JarekGD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Na wstępie wyjaśniam, że po 15-u latach powracam do jeżdżenia na rowerze (lasy,scieżki itp.), więc jestem ponownie w tym temacie rzecz jasna "laikiem'. Chciałbym poznać Waszą opinię tzn. ludzi obytych w światku rowerowym na temat zakupionego przeze mnie rocznego (używanego) roweru Dynamics Sonic Sl Cross (link poniżej - zakup w innym miejscu/nowe i używane rowery). Rowerek zakupiłem ze wszystkimi niezbędnymi gadżetami typu: stópka, pompka, torebka, koszyk na bidon, światła przód i tył, licznik itp. a także wyregulowany, zakonserwowany itd., a więc nic tylko wsiąść i jeździć. Nie ukrywam, że doradzał mi kolega, który na rowerach spędził już niezły kawał czasu. Aha no i cena rowerku, którą wybuliłem to 2200 zł.

Z góry dziekuję za Wasze opinie. Nie wiem czy będą pozytywne czy negatywne, byle były rzetelne i fachowe.

http://www.allegro.pl/item922171123_dynamics_sonic_sl_cross_wyprzedaz.html

Napisano

Witam ponownie

Z niecierpliwością oczekiwałem (na razie nici) i nadal oczekuję Waszych komentarzy na temat zakupionego przeze mnie roweru!

Bardzo mi zależy na Waszych opiniach. Chciałbym wiedzieć, czy dokonałem dobrego, średniego a może złego zakupu, biorąc pod uwagę cenę jaką zapłaciłem i szeroką gamę rowerów innych firm dostępnych na polskim rynku. Tak jak pisałem wcześniej doradzał mi kolega, ale w żaden sposób nie chcę Waszych opinii wykorzystać do Jego oceny. Mam w życiu taką maksymę, że jak już kogoś proszę o doradztwo to się później nie czepiam jak coś nie wyjdzie.

Link jaki załączyłem znalazłem na necie już po zakupie roweru! Więc zakup można potraktować trochę jak "chybił/trafił".

Z góry dzięki każdemu, kto pofatyguje się i podzieli się swoją wiedzą.

Napisano

Wszystkim, którzy tu się pojawią, już wyżej z góry dziękuję.

Ale pierwszemu koledze szczególnie chciałbym podziękować!!! :)

Kolego Rulez - WIELKIE DZIĘKI za Twoje zdanie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...