JarekGD Napisano 16 Marca 2010 Napisano 16 Marca 2010 Witam. Na wstępie wyjaśniam, że po 15-u latach powracam do jeżdżenia na rowerze (lasy,scieżki itp.), więc jestem ponownie w tym temacie rzecz jasna "laikiem'. Chciałbym poznać Waszą opinię tzn. ludzi obytych w światku rowerowym na temat zakupionego przeze mnie rocznego (używanego) roweru Dynamics Sonic Sl Cross (link poniżej - zakup w innym miejscu/nowe i używane rowery). Rowerek zakupiłem ze wszystkimi niezbędnymi gadżetami typu: stópka, pompka, torebka, koszyk na bidon, światła przód i tył, licznik itp. a także wyregulowany, zakonserwowany itd., a więc nic tylko wsiąść i jeździć. Nie ukrywam, że doradzał mi kolega, który na rowerach spędził już niezły kawał czasu. Aha no i cena rowerku, którą wybuliłem to 2200 zł. Z góry dziekuję za Wasze opinie. Nie wiem czy będą pozytywne czy negatywne, byle były rzetelne i fachowe. http://www.allegro.pl/item922171123_dynamics_sonic_sl_cross_wyprzedaz.html
JarekGD Napisano 17 Marca 2010 Autor Napisano 17 Marca 2010 Witam ponownie Z niecierpliwością oczekiwałem (na razie nici) i nadal oczekuję Waszych komentarzy na temat zakupionego przeze mnie roweru! Bardzo mi zależy na Waszych opiniach. Chciałbym wiedzieć, czy dokonałem dobrego, średniego a może złego zakupu, biorąc pod uwagę cenę jaką zapłaciłem i szeroką gamę rowerów innych firm dostępnych na polskim rynku. Tak jak pisałem wcześniej doradzał mi kolega, ale w żaden sposób nie chcę Waszych opinii wykorzystać do Jego oceny. Mam w życiu taką maksymę, że jak już kogoś proszę o doradztwo to się później nie czepiam jak coś nie wyjdzie. Link jaki załączyłem znalazłem na necie już po zakupie roweru! Więc zakup można potraktować trochę jak "chybił/trafił". Z góry dzięki każdemu, kto pofatyguje się i podzieli się swoją wiedzą.
Rulez Napisano 17 Marca 2010 Napisano 17 Marca 2010 Kupiłeś, to ciesz się jazdą, rower dobrze wyposażony więc nie powinno być problemów. Można by znaleźć coś lepiej wyposażonego za te pieniądze : http://www.rowerzysta.pl/cross/rower-krosowy-kellys-definite-2009.html?utm_campaign=2010-03&utm_content=48&utm_medium=cpc&utm_source=nokaut.pl Ale nie wszyscy muszą jeździć na Kellysach
JarekGD Napisano 17 Marca 2010 Autor Napisano 17 Marca 2010 Wszystkim, którzy tu się pojawią, już wyżej z góry dziękuję. Ale pierwszemu koledze szczególnie chciałbym podziękować!!! Kolego Rulez - WIELKIE DZIĘKI za Twoje zdanie!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.