jorggggg Napisano 15 Marca 2010 Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam. Dnia 21 Marca 2010 [tj. niedziela] jest organizowany rajd na trasie Tychy - Gliwice o łącznej długości 120km. Wyjazd 8:00 z Alei Bielskiej [pod Biedronką]. Czy ktoś z forumowiczów jest chętny na przejażdżkę ? Serdecznie zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komar1 Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam. Dnia 21 Marca 2010 [tj. niedziela] jest organizowany rajd na trasie Tychy - Gliwice o łącznej długości 120km. Wyjazd 8:00 z Alei Bielskiej [pod Biedronką]. Czy ktoś z forumowiczów jest chętny na przejażdżkę ? Serdecznie zapraszam. elo. fajny pomysł żeby się rozruszać.chętnie bym się wybrał ale nie mam zbyt wiele czasu i musiałbym wiedzieć na ile godzin to planujecie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jorggggg Napisano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 elo. fajny pomysł żeby się rozruszać.chętnie bym się wybrał ale nie mam zbyt wiele czasu i musiałbym wiedzieć na ile godzin to planujecie . czesckomar wyjazd i powrut jest przewidziany na 18 00 jak masz ochote to24 kwietnia jedziemy do bielska na rajt rodzinny ja jestem z myslowic morzem pojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.