Marco90 Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Witam serdecznie forumowiczów! Od niedawna mam problem z pulsometrem marki Sigma Sport - model Onyx Fit. Mianowicie urządzenie po włączeniu przy porannym mierzeniu tętna od razu wyświetli nieprawdziwą wartość - np. 170 ud./min i zatnie się. Żadna możliwa operacja nie jest w stanie zlikwidować tych 170 uderzeń na minutę z wyświetlacza. Nie pomaga ponowne włączenie trybu treningu ani też całkowity reset urządzenia. Jeśli już wartość tętna ulegnie zmianie to jedynie na nieco niższe np. 140, a powinno być wyświetlone moje spoczynkowe. Podobnie jest podczas treningu. Również wyświetlane są przedziwne wartości tętna ale żadne z nich nie są takie jakie rzeczywiście mam tętno w danej chwili. Proszę o Was o pomoc w tej sprawie. Martwi mnie to bo urządzenie kupiłem dwa lata temu, zapłaciłem 320 złotych a teraz jest już bezużyteczne Już raz był wymieniany na nowy na gwarancji - wtedy był również podobny problem. Teraz nie wiem czy mi już wymienią bo nie wiem jak długą gwarancję udziela producent na ten model... Co jeszcze dodam... Wymiana obydwu baterii na nowe również nie załatwia problemu... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.