DudiRadom Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witam chciałem się rozeznać w temacie mechanika rowerowego, jakie ewentualnie mógłby mieć wymagania finansowe za pracę w takim serwisie, załóżmy 10 - 18 pon - pt sob 10 - 14 Jeżeli jest ktoś chętny do dyskusji to proszę na mail piotrradom@wp.pl Jeżeli ktoś zna stawki godzinowe to również proszę o info (myślę na otwarciem tego typu serwisu). Sam trochę się znam ale chyba nie aż tak profesjonalnie. Chodzi mi o kogoś kto trochę się wczuje w temat a nie tylko odwali swoje (jeżeli chodzi o pracę) Dodatkowo jakieś tam części rowerowe , może komis rowerowy lub tym podobne. I jakiego typu sprzętu brakuje w Radomiu i czy droższy sprzęt będzie miał wzięcie, może trochę sprzętu i rowerów do downhillu ? Ewentualnie jakich firm brakuje w Radomiu a byłoby zapotrzebowanie ? Takie właśnie myśli chodzą mi ostatnio po tej główce ) Dzięki z góry wszystkie sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 1500-2000 może zarabiają chłopaki na serwisie Jakby nie patrzeć kokosy to nie są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Czyli po prostu tyle co w normalnym sklepie Co do typu rowerów, to zorientuj się co jest modne w okolicy Najwięcej będzie oczywiście xc i rowerów użytkowych, ogarnij czy w okolicy jest jakiś większy skate park, tor do 4x, dirtu itp. Nie ma zbytniego sensu zawalać sklepu częściami np. do streetu, jeśli nie ma w tym regionie takich rowerzystów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Przydało by się jakieś części; amory, manetki, ramy, stery, suporty. Bo w Radomiu jest mało sklepów/serwisów które mają większy wybór tych części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeh Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Wszyto zależy od klienteli i tego co się naprawia. Dobrze mieć mikro sklep także z częściami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker91 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 jest jeszcze cos takiego jak fucha.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.