tiomek Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jak w temacie, potrzebuję tokarza w Krakowie, znalazłem na razie to: http://www.tapka.pl/ ale nie wiem, czy to to jeszcze działa... Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hosejw Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 hmmm, może mógłbym jakoś pomóc - mój ojciec jest tokarzem i ma dostęp do sprzętu wszelkiego typu. napisz na PW o co cho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Dzieki za info, ale juz nie aktualne, bylem w wymienionej wyżej Tapce - powiedzieli mi: "jak dokładnie, to my nie robimy", więc zrobiłem co chciałem sam, wystarczył cały dzień spędzony z pilnikiem i zrobione. Jakbym potrzebował czegoś jeszcze, na pewno się odezwę. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.