Signum Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Jak byście mogli moi drodzy Mnie uświadomić jakie klamki [materiał wykonania, jakieś inne specyfikacje] są przeznaczone do dh fr? Nie sprecyzuję dokładniej zapytania bo nigdy nie zastanawiałem się bardziej nad tym. A teraz idzie nowy sezon a w moich klamko-manetkach są straszne luzy i nie mam jednej osłonki;] No a ten nasz Dh Fr to czytajcie jako jazda po lesie+ hopki ++ dropki + jakieś inne przeszkody, takie niegroźne, nieduże. Ale dochodzi do kontaktu z podłożem[gleba] czy jakaś gałąź itp. I w rozsądnej cenie nie mam jeszcze stałych dochodów coś w okolicach 50PLN jak jest to możliwe. A jak nie to uświadomcie ile kieszonkowych muszę odłożyć jeżeli są droższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Po pierwsze to do DH i FR używa się hamulców tarczowych i na klamki nie masz żadnego wpływu. A po drugie to każda klamka się rozwali przy kilku uderzeniach o glebę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Signum Napisano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 No tak, czyli te 400PLN trzeba odłożyć na komplet tarczówek;], w takim razie nie będę się rozmieniał na drobne tylko zbierał;] ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Zapomniałem dodać hydraulicznych tarczowych i tu 400zł na komplet to będzie mało. Choć można od biedy założyć Avidy BB7 z normalnymi plamkami typu SD7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.