Skocz do zawartości

[rower]Scott Contessa Spark 35 09 za 3800 dobry pomysł?

marynka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

i pomyśl też czy potrzebujesz fulla???

Chwila, chwila... Co to za dziwaczne pytanie? Nie jest tu mowa o jakiejs machinie do lomou ale o krotkoskokowym fulliku, ktory podniesie komfort jazdy, pozwoli na wiecej na zjazdach, a nie doda zbyt duzo wagi na podjazdach. Za to zapoda trakcji na tych ostatnich. A to jest czesto-gesto bezcenne.

Szacunek...

I.

Napisano

oczywiście masz rację Ivan poprawi nieco komfort jazdy - ale musisz przyznać że mniejsza waga i lepszy osprzęt kosztem "miękkiego ogona" również go poprawi.

• Mod Team
Napisano

poprawi nieco komfort jazdy

Hmmmm... Mam niejasne wrazenie ze Twoje doswiadczenie z fullami jest niewielkie, jesli jakiekolwiek.

A osprzet jak to osprzet. Zuzywa sie i wymienia. Ale pojedynczego, jednego z 2 najdrozszych komponentu jakim niewatpliwie jest rama (ramie w ramie z amorem) nie wymienia sie co sezon.

Nie mowie tu o oczywistych przyczynach wymiany jak rozwalka, lub o oczywiscie "pojechanych w dekiel ludziach" takich jak tobo, Rulez i pewnie jeszcze kilku innych :D:)

Szacunek...

I.

Napisano

nie mam żadnego doświadczenia z fullami (nie licząc kilku przejażdżek)

w sumie racja niech sobie dziewczyna kupi fulla.........:-) może i ja sobie kiedyś kupię...

• 5 tygodni później...
Napisano

picasaweb.google.com/Sorcerer086/ContessaS?feat=directlink"]LINK DO ZDJEC!

Sorcerer > Czy mi się wydaje, czy Ty naprawdę pod tym adresem umieściłeś zdjęcia swojego DO w necie. Takie dane lepiej chronić niż publicznie je pokazywać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...