Mod Team IvanMTB Napisano 11 Marca 2010 Mod Team Napisano 11 Marca 2010 i pomyśl też czy potrzebujesz fulla??? Chwila, chwila... Co to za dziwaczne pytanie? Nie jest tu mowa o jakiejs machinie do lomou ale o krotkoskokowym fulliku, ktory podniesie komfort jazdy, pozwoli na wiecej na zjazdach, a nie doda zbyt duzo wagi na podjazdach. Za to zapoda trakcji na tych ostatnich. A to jest czesto-gesto bezcenne. Szacunek... I.
lukaszs Napisano 11 Marca 2010 Napisano 11 Marca 2010 oczywiście masz rację Ivan poprawi nieco komfort jazdy - ale musisz przyznać że mniejsza waga i lepszy osprzęt kosztem "miękkiego ogona" również go poprawi.
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Marca 2010 Mod Team Napisano 11 Marca 2010 poprawi nieco komfort jazdy Hmmmm... Mam niejasne wrazenie ze Twoje doswiadczenie z fullami jest niewielkie, jesli jakiekolwiek. A osprzet jak to osprzet. Zuzywa sie i wymienia. Ale pojedynczego, jednego z 2 najdrozszych komponentu jakim niewatpliwie jest rama (ramie w ramie z amorem) nie wymienia sie co sezon. Nie mowie tu o oczywistych przyczynach wymiany jak rozwalka, lub o oczywiscie "pojechanych w dekiel ludziach" takich jak tobo, Rulez i pewnie jeszcze kilku innych Szacunek... I.
lukaszs Napisano 12 Marca 2010 Napisano 12 Marca 2010 nie mam żadnego doświadczenia z fullami (nie licząc kilku przejażdżek) w sumie racja niech sobie dziewczyna kupi fulla.........:-) może i ja sobie kiedyś kupię...
oxalis Napisano 10 Kwietnia 2010 Napisano 10 Kwietnia 2010 picasaweb.google.com/Sorcerer086/ContessaS?feat=directlink"]LINK DO ZDJEC! Sorcerer > Czy mi się wydaje, czy Ty naprawdę pod tym adresem umieściłeś zdjęcia swojego DO w necie. Takie dane lepiej chronić niż publicznie je pokazywać.
razorjack Napisano 11 Kwietnia 2010 Napisano 11 Kwietnia 2010 jeżeli to ma być lekki full (nie z marketu) z niewielkim skokiem (~100mm) to jak najbardziej poprawia komfort jazdy (tylko że w takiej cenie to damper będzie słaby)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.