dominik223 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Cześć! Mam pytanie jak oceniacie stan tego napędu widocznego w linku http://picasaweb.google.com/dominik223/CubeReactionPRO?feat=directlink . A zarazem chciał bym usłyszeć parę zdań na temat tej grupy XTR,czy różni się dużo od nowej czy tylko nowa jest "ładniejsza". Jeśli ktoś byłby się wstanie wypowiedzieć na temat ogólnie osprzętu i rowerku był bym wdzięczny, przymierzam się do zakupu:) Dzięki z góry za pomoc i szerokiej drogi;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 kaseta widać ze nie nowa ale jeszcze powinnna troche pojezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Co się tyczy grupy XTR to moim zdaniem jeśli ma się troszkę funduszu to można sobie zafundować komplet manetek z przerzutkami, posiadam i chwalę sobie wygodną, szybką, a zarazem bezszelestną pracę, przechodziłem z połączenia manetek Deore z przerzutkami LX i jest widoczna różnica. Co do korby i kasety, to moim zdaniem nie odbiegają dużo od grupy XT, główną cechą w moim odczuciu jest raczej waga i estetyka. Dalej, łańcucha z owej grupy również nie warto, z autopsji wiem że przebiegiem wytrzyma podobnie co łańcuch deore,XT czy slx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Co do korby można by śmiało rzec ze korby od slx po xtr nie różnią się prawie niczym poza wagą i wyglądem. Zębatki tez w wyższych modelach są lżejsze wykonane z kompozytów ale to tyle różnic, oprocz znaczącej różnicy cenowej. Przy kasecie, xtr różni się od xt chyba tylko tym że jest sporo lżejsza bo ma tytanowe dodatki. Łańcuch, za tą cenę naprawdę można kupić coś dużo lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.