Pawel_P Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Mam juz praktycznie wszystko do mojego starego/nowego roweru. Rower to Heckler z amorem revelation na sztywna os z przeznaczeniem enduro. Ostatnia rzecz to hamulce. Ktory z wyzej wymienionych bylby najlepszy. Osobiscie sklaniam sie w kierunku Oro. Wczesniej myslalem o Avidach a ostatnio znajomy poleca Hope. Stad moje pytanie. 180 na przod i 160 na tyl. Wiem tez ze Formula sprzedaje te hamulce bez tarcz. Jesli juz zdecyduje sie na ten model, to jakie tarcze polecacie? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banditxc Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Zdecydowanie formuly i zamiast k24 polecam k18. Mala dzwigienka przy klamce nie zrobila zadnej roznicy a bynajmniej ja tego nie odczulem stad tez zakupilem k18 i bardzo sobie chwale Nad tarczami tez sie zastanawialem i wybralem jednak seryjne formuly i spisuja sie bardzo dobrze. Z czystym sumieniem polecam. Bardzo latwo je ustawic i nie musialem ich w zasadzie docierac bo odrazu hamowaly rewelacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati123 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Do agresywniejszych zjazdów itp 185/180 wystarczy chyba ze 203/185 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 tarcze formuli sa bradzo miekkie, szybko sie wycierają i latwo gną. Mam i nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.