arroyo Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 Miesiąc temu zakupiłem obcinaczki PRO wspomniane 2 posty wyżej, mogę ze spokojem polecić, chociaż faktycznie brakuje im elementu którym można by prostować pancerz zgnieciony po przycięciu (chociażby taki kolec który mają icetoolz).
Fludi Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 No właśnie też je miałem, używało się nawet ich dobrze. Chociaż mnie osobiście bardziej brakowało części ładnie zaciskającej końcówki, niż tego prostownika. Czyli zakupię te IceToolz za jakiś czas, bo teraz jak mam już to porobione to nie chce się mi na to wydawać hajsu, lepiej nowe siodełko zamówić
senjiro Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 Ja uzywam takich nozyc: http://allegro.pl/no...1455269405.html Tna linki i pancerze calkiem sprawnie Też mam coś takiego tylko że Bikehand`a i również nie narzekam. Taka obcinaczka to może i konkretniejszy wydatek, ale naprawdę warta swoich pieniędzy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.