Polon Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam. Mam szybkie pytanie. Gdy płacę za przesyłkę zbiorową (chodzi mi o to, że kilka rzeczy zamawiam, nie o pakowanie) to w tytule wystarczy wpisać nick z allegro? Pytam się na forum, gdyż napisałem do sprzedawcy, ale on pracuje w godz. 10-18 i mi nie odpisał. A chcę jutro z rana wysłać przelew, bo o innej godz. nie mogę. Z góry dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 to mu maila napisz, ze placisz raz za wszystko, a nie kombinuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polon Napisano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Napisałem, ale on nic nie odpisał i się zastanawiam czy nie będzie miał jakiegoś problemu do mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 To zadzwoń,żeby nie było niedomówień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ja bym w tytule po nicku dopisal, ze kilka aukcji, albo cos takiego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Sprawdź co pisze w emailu wygrania aukcji jak nie ma info na temat przelewu, to w tytule najlepiej podać nick i nry wygranych aukcji. Pamiętaj że koszty wysyłki mogą sie zmienić jak kupujesz wiecej rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 To jakiś żart? Mamy Ci odpisać za sprzedającego żebyś mógł na nas zgonić jak coś pójdzie nie tak? Przeczytaj dokładnie opis aukcji, stronę "o mnie" jeśli sprzedający takową ma, a jak nie znajdziesz odpowiedzi to są jeszcze telefony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.