Vantage Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam, mój problem polega na tym, że nie działa mi zupełnie komunikator. Pokazuje, że mam jedną wiadomość, ale gdy klikam, by ją zobaczyć, wyskakuje coś takiego: Znalezione błędy Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił ten błąd, zajrzyj do tematów pomocy by uzyskać więcej informacji. [#10227] Nie posiadasz uprawnień do korzystania z prywatnego komunikatora. Aaa! Taki sam komunikat pokazuje się mi, gdy chcę w Garażu dodać komenta do czegoś. Jakiś czas temu napisałem maila, ale nie dostałem odp. Tak mam na każdej przeglądarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 9 Marca 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 sprawdź, czy taka sama sytuacja dzieje się na koncie testowym: login: test, hasło: test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vantage Napisano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Tam wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 9 Marca 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vantage Napisano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Aktualnie mogę dodać już komenta w Garażu, natomiast, jeśli chodzi o Priv, to cały czas ten sam komunikat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 9 Marca 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 sprawdź jeszcze raz usera test i zobacz czy na nim działa komunikator czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vantage Napisano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Działa tam. Na koncie Test już po najechaniu myszką na info o nowej wiadomości niejako pokazuje ją. Na moim koncie nic takiego się nie dzieje, a po kliknięciu w/w info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 10 Marca 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 no to natkneliśmy sie na pojedynczego babola dotyczacego tylko Twojego konta. Zgłoszę sprawę IPB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vantage Napisano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vantage Napisano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam, czy już coś wiadomo odnośnie mego problemu ? Jakby nie było, nadal nie mogę PRV wysyłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jejek16 Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mam podobny problem.Nie mam dostępu do komunikatora. Nie dostaję powiadomień o nowych wiadomościach, choć w profilu pojawiła się o takowych informacja. Na koncie testowym komunikator działa. Na moim nie ma nawet takiej opcji w menu. Nie widzę przycisku PW przy avatarach użytkowników forum. Sytuacja ma miejsce już kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.