Nudziarz Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam Kupiłem taką samo przerzutkę http://allegro.pl/item938929910_przerzutka_tylna_lx_odwrotna_sprezyna.html lecz posiadam te manetki w Unibike Evolution 2008 Shimano ALTUS ST-EF60. Czy będą pasowały do tej przerzutki?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazda Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 tak, tylko teraz 1 będzie oznaczało nanmniejszą koronkę, a 8 największą .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulex Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dokładnie, jeżeli będziesz ciągnął linkę (przy normalnej sprężynie zmieniasz biegi od najmniejszej koronki do największej) to w twoim przypadku biegi będą zmieniały się od największej koronki do najmniejszej. Kwestia dobrego ustawienia i będzie hulać . A nie ukrywam że może być trochę nerwów bo jak ja pierwszy raz dostałem odwrotną to trochę się męczyłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Nie będę sie juz powtarzał kolejny raz bo chłopaki wszystko napisali ale to zazwyczaj najpierw sie pyta a później kupuje chyba ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.