Skocz do zawartości

[wyprawa] Barcelona trip - czerwiec/lipiec

AdamStiller

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jadę do Barcelony, data jeszcze nie jest pewna, ale to ok. czerwca może lipiec.

Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt.

Cała trasa na rowerze, spanie w namiotach na dziko. Ma być jak najtaniej.

Pozdrawiam!

astiller@tlen.pl

byłem w zeszłym roku, z tym, że z braku czasu rowery jechały w aucie, spanie bez namiotu, mielim dwa dobre namioty, ale było ciepło i nie padało więc tylko karimata i śpiwór. koniec końców mi karimate ukradli w barcelonie o 5 rano, ale ku[iłen nową w ichnim decathlonie. Kwałek jest, jakbyś jechał przez genewę i termin by mi pasował to może bym się zabrał do genewy, z tym, że musiałbym robić dużo km dziennie, żeby szybko być z powrotem.

byłem w zeszłym roku, z tym, że z braku czasu rowery jechały w aucie, spanie bez namiotu, mielim dwa dobre namioty, ale było ciepło i nie padało więc tylko karimata i śpiwór. koniec końców mi karimate ukradli w barcelonie o 5 rano, ale ku[iłen nową w ichnim decathlonie. Kwałek jest, jakbyś jechał przez genewę i termin by mi pasował to może bym się zabrał do genewy, z tym, że musiałbym robić dużo km dziennie, żeby szybko być z powrotem.

Myślałem o 100 km. dziennie i wiadomo że raz więcej raz mniej - pogoda.

Jak co to będę na forum. Jestem tu nowy, ale w związku z moimi planami będe zaglądał.

Trasa jest jeszcze do ustalenia.

Witam!

Jadę do Barcelony, data jeszcze nie jest pewna, ale to ok. czerwca może lipiec.

Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt.

Cała trasa na rowerze, spanie w namiotach na dziko. Ma być jak najtaniej.

Pozdrawiam!

astiller@tlen.pl

w dwie strony rowerkiem ?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...