AdamStiller Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam! Jadę do Barcelony, data jeszcze nie jest pewna, ale to ok. czerwca może lipiec. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt. Cała trasa na rowerze, spanie w namiotach na dziko. Ma być jak najtaniej. Pozdrawiam! astiller@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 byłem w zeszłym roku, z tym, że z braku czasu rowery jechały w aucie, spanie bez namiotu, mielim dwa dobre namioty, ale było ciepło i nie padało więc tylko karimata i śpiwór. koniec końców mi karimate ukradli w barcelonie o 5 rano, ale ku[iłen nową w ichnim decathlonie. Kwałek jest, jakbyś jechał przez genewę i termin by mi pasował to może bym się zabrał do genewy, z tym, że musiałbym robić dużo km dziennie, żeby szybko być z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamStiller Napisano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 byłem w zeszłym roku, z tym, że z braku czasu rowery jechały w aucie, spanie bez namiotu, mielim dwa dobre namioty, ale było ciepło i nie padało więc tylko karimata i śpiwór. koniec końców mi karimate ukradli w barcelonie o 5 rano, ale ku[iłen nową w ichnim decathlonie. Kwałek jest, jakbyś jechał przez genewę i termin by mi pasował to może bym się zabrał do genewy, z tym, że musiałbym robić dużo km dziennie, żeby szybko być z powrotem. Myślałem o 100 km. dziennie i wiadomo że raz więcej raz mniej - pogoda. Jak co to będę na forum. Jestem tu nowy, ale w związku z moimi planami będe zaglądał. Trasa jest jeszcze do ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek62 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam! Jadę do Barcelony, data jeszcze nie jest pewna, ale to ok. czerwca może lipiec. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt. Cała trasa na rowerze, spanie w namiotach na dziko. Ma być jak najtaniej. Pozdrawiam! astiller@tlen.pl w dwie strony rowerkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamStiller Napisano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 w dwie strony rowerkiem ? przepraszam to już nieaktualne niewyrobie sie bo w lipcu ślub mojej siostry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.