Skocz do zawartości

[rower] do 700zł, dla dziewczyny-150cm

kowalos91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Szukam rower do 700zł dla młodszej siostry, ona ma 150cm. Rower ma mieć błotniki, bagażnik, hamulce- klocki, manetki "Rapid-Fire", w miare dobra firma. Co doradzacie?

• Mod Team
Napisano

Paaaaanie takie rzeczy to tylko w Erze :P manetki rapid fire kosztują ponad 100zł co jest 1/7 ceny roweru(w najlepszym przypadku). Jezeli rozmawiamy o nowych oczywiście.

Jeżeli szukasz nowych rowerów to chyba tylko kross sie do czegoś nada ale na rapid fire to nie licz.

Jeżeli szukasz również i używanych coś czasami uda sie wypatrzeć.

Sprecyzuj dokładniej.

Napisano

ok, cene można podnieść max do 800zł, a z fire-rapid można zrezygnowac, moga być zwykłe manetki byle nie te obracane w rączkach. Dokładniej: chodzi mi o rower dla 10-letniej dziewczyny, będzie nim jeżdzić koło domu i czasem gdzieś dalej, max 10km na dzień. Rower nie ma być za dobry bo wiadomo jak to z koleżankami przed domem (rzuci się raz a to spadnie). Ale rower ma byc dobry w sensie żeby hamulce nie wysiadły po miesiącu jazdy i konfort też żeby był 9/10.

Napisano

Tak chodzi mi o typ roweru z pierwszego linku. Dobra cena, dobra firma i nawet przerzutki jakie chciałem, tylko czy ten rower jest na wzrost 150cm?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...