Moonspell79 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Czy macie jakieś sposoby na trenowanie podczas kilkudniowych wyjazdów służbowych z dala od roweru? Niedługo szykują mi się dwa 5 dniowe wyjazdy, prawie jeden po drugim. Całą zimę dość mocno trenuję i nie chciałbym utracić przez to formy, albo jak najmniej stracić. Ponadto, dwa dni po powrocie z 1 wyjazdu są zawody, w których chce wziąć udział. Myślałem nad bieganiem rano z pulsometrem utrzymując odpowiedni wysoki puls, podobnie jak podczas zaplanowanych treningów na rowerze lub bieganie po schodach. Może macie jakieś swoje pomysły? Dzięki i pozdrawiam: Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QauczuQ Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 czesc, ja to rozwiązałem w ten sposób: biorę sprzet do biegania, wcześniej na zumi lokam gdzie w pobliżu hotelu mogę pobiegać i po obowiązkach służbowych spędzam z 1h na bieganiu, w ten spsób zaliczyłem już kilk stolic. Przy można pozwiedzać i zobaczyć dane miasto od innej strony... czasem jak mi sie chec to w hotelu robie Weidera na brzuch i cwieczenia siłowe niewymagające sprzętu (pompki, pompki francskie itp). Ale najlepiej znaleźc pobliską siłke i tam na trenerżerze pokulać a przy oakzji może jakieś lachony zapoznasz i .... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Bieganie chyba najpraktyczniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonspell79 Napisano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dzięki za sugestie. Biegać na pewno będę, a próbowaliście bieganie po schodach? Ćwiczenie jest trochę podobne do pedałowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QauczuQ Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 w hotelu to troche by to dziwnie wyglądało... choć mi to wisi co kto sobie myśli o tym co robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Bieganie po schodach jak najbardziej - z resztą obadaj temat w tym dziale. Poza tym trening obwodowy bez obciążeń http://www.menshealth.pl/fitness/Trening-komandosa-3306.html Kilka takich obwodów i nie będziesz wiedział gdzie jesteś . Ewentualnie skakanka lub hotel z basenem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.