ralf Napisano 30 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 A propo cudów - to jest cud: no nawet nawet, choć są lepsze cuda :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 30 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Hm, cudo nie cudo, lepiej mi się podoba na tym zdjęciu z rowerkiem. Bardziej naturalnie jest. BTW. Jeszcze tylko 24 dni do Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 30 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 właśnie o naturalność chodzi... bo jani gustuję w kilogramach tapet tipsach i pasemkach blond... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 30 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 A tak swoją drogą to skąd biorą się takie cuda :roll: Możesz mi pokazać, w którym miejscu z niej takie cudo? Fajna, zgrabna dziewczyna, ale do cudów to jej jeszcze daleko :roll: A propo cudów - to jest cud: Obrazek i ten sam cud na boisku: Obrazek :twisted: A zmierzam do tego, że przy odpowiednim ujęciu możesz naprawdę cuda uzyskać - a w zasadzie to chciałem powiedzieć - cudze chwalicie, a swego nie znacie :cool: swietnie to ujales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Co wy chcecie przecież ta na boisku też wygląda bosko ,niczym bogini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Niema to jak porzadna sesja w photoshopie :f**koff: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Zakochałem się w ......WE WSZYSTKIM DZIEWCZYNA, ROWER, KRAJOBRAZ Ta Pani ma na imię Justyna i śmiga na rowerku po moim mieście Niestety jest już zajęta! to może nie wie o istnieniu naszego forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyootr Napisano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Powinna się dowiedzieć że ma fanów :grin: :grin: którzy chcieliby pośmigać z nią na rowerku. Fajnie by było. Panna/Pani Justyna jest fajna. My jesteśmy fajni. Nasze rowery są fajne. I jest fajnie :wink: ;-) :wink: ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Dla wszystkich fanów Panny Justyny - kolejna odsłona jej fotek! :twisted: A to kolejna Bikerka - Kasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A to kolejna Bikerka - Kasia e tam, Justyna lepsza :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 To zdjęcie pani Justyny w lewym dolnym roku jest... interesujące :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Selvan82, to jak jest w końcu? Piszesz, że zajęta, a później kusisz zdjęciami "Panny Justyny"... :twisted: :wink: Jak panna to do wzięcia :niach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Oj Łobuziaki jedne, widzę, że muszę stanowczo na dowód zajęcia Panny Justyny wrzucić wam fotkę, która niestety może okazać się dość brutalna dla niektórych Na osłodę napiszę tylko tyle, że zapraszam wszystkich do Opola, tutaj jest naprawdę dużo fajnych dziewczyn na roweruch :twisted: Niekoniecznie zajętych! :niach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Oj Łobuziaki jedne, widzę, że muszę stanowczo na dowód zajęcia Panny Justyny wrzucić wam fotkę, która niestety może okazać się dość brutalna dla niektórych Zwykły przyjacielski całus! :lol: Po stroju pary wnioskuje iz był to sezon letni a teraz mamy już grudzien... :twisted: Bardzo wiele moglo sie zmienic :grin: sugerują to miedzy innymi rowery ustawione w przeciwnych kierunkach ;-) ...OMG co ja mowie :lol: :wink: :-D A co do Opola potwierdzam istneinie kilku ciekawych osobników zeńskich w tym miescie...czy na rowerach nie wiem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyootr Napisano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Zwykły przyjacielski całus! Laughing Po stroju pary wnioskuje iz był to sezon letni a teraz mamy już grudzien... Twisted EvilBardzo wiele moglo sie zmienic Very Happy Zgadzam się z toba X-(L) Dobrzy przyjaciele na rower i tyle. To ze razem jezdza na rowerach jeszcze nic nie znaczy. I ten przyjacielski buziak na pozegnanie. A poza tym jada w przeciwnych kierunkach. PS. A czy Panna Justyna udziela sie moze na tym forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Oj Łobuziaki jedne, widzę, że muszę stanowczo na dowód zajęcia Panny Justyny wrzucić wam fotkę, która niestety może okazać się dość brutalna dla niektórych A od czego jest Jurek Killer ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Ja już widziałem zdjęcia pani Justyny na innych forach nie polskich, jedno niemieckie forum też miało już zdjęcie pani Justyny dokładniej to zdjęcie : http://www.southbike.pl/rowy2/15.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyootr Napisano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 To właściwie jak to jest. Pani czy Panna Justyna? Większość z nas wolałaby aby była to Panna Justyna. Ale tak to już jest i nie wszyscy mają takie szczęście jak wybranek Panny/Pani Justyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 No niestety nie każdy ma takie szczęście żeby spotkać panne Justyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 PS. A czy Panna Justyna udziela sie moze na tym forum? Z tego co mi wiadomo to Panna Justyna niestety nie udziala się na tym forum To właściwie jak to jest. Pani czy Panna Justyna? Odpowiedź brzmi- Panna Jednak co wcale nie dziwi jest zajęta i ma od dawna tego samego chłopaka Swoją drogą chyba aż tak źle u was nie jest jeśli chodzi o płeć piękną na roweruch Ja znam sporo takich dziewczyn, nawet siedzę w pracy obok pewnej Sabinki która od paru lat śmiga wyczynowo na kolarce. Ostatnio właśnie była na zgrupowaniu we Francji, obiecała podrzucić jakieś zdjęcia więc jak tylko je dostanę wrzucę tutaj na forum :twisted: Zapewniam, że jest na co popatrzeć :niach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Odpowiedź brzmi- Panna Very Happy Jednak co wcale nie dziwi jest zajęta i ma od dawna tego samego chłopaka Wink Swoją drogą chyba aż tak źle u was nie jest jeśli chodzi o płeć piękną na roweruch Wink Ja znam sporo takich dziewczyn, nawet siedzę w pracy obok pewnej Sabinki która od paru lat śmiga wyczynowo na kolarce. Ostatnio właśnie była na zgrupowaniu we Francji, obiecała podrzucić jakieś zdjęcia więc jak tylko je dostanę wrzucę tutaj na forum Twisted Evil Zapewniam, że jest na co popatrzeć No ale dużo może się jeszcze zdarzyć skoro panna :-D i czekamy na zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 hehe moja dziewczyna np trialuje ;] jak znajde to wrzuce fotki ramci i roweru calego :> trialującej Nosi nie pokaze :> bo nie mam przykro mi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naiLo Napisano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 http://www.babebytes.com/galleries/vanessa...her/pics/01.jpg --->a mi takie zdjecie wpadlo w lapki calkiem niezla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 calkiem niezla ....a ten rower :!: :!: :niach: :mrgreen: CUDO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Ten rower, to tylko element dekoracji był :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi