amoniak Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Tu zdjątko mojego syna i żonki na rowrach Powiem szczerze że na tym zdjęciu wyszła bardzo niekorzystnie :? a jest to jedyne jej zdjęcie na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 IMO malo dziewczyn jezdzi bo tak naprawde nigdy nie mialy okazji przejechac sie na konkretnym rowerze w terenie(o gorach nie wspominajac). moze sytuacja sie poprawi kiedy w sklepach bedzie miej makrokeshow a wiecej prawdziwych, nawet niewiele drozszych rowerow. i kiedy na ulicach pojawi sie wiecej prawdziwych rower(zyst)ow ;-) aha, przepraszam za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 To ja was, chłopaki (i lyira) nie rozumiem :? ... Chyba za słabo prątkujecie cyklozą ! W moim otoczeniu to ja rozsiewam zarazki tej szlachetnej choroby - to ja zaraziłam Rycerza - i, jak do tej pory, moim zabiegom stanowczo oparły się jedynie dwie osoby... kobiety? Skąd! Faceci, oczywiście 8) . W tym sensie wyżej napisałam, że to czasem działa dokładnie odwrotnie ... Pozdrówko zakaźne :-) . PS. Amoniak - a propos zdjęć: w końcu ten temat po to jest :lol: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyira Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Hmm, na zwykle przejechanie sie w neidziele, to po tygodniu namowy juz dla swietego spokoju sie zgodza . Ale mi chodzi o dirt bardziej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IBNZ Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 ja juz tez gdzies pisalem o peletonie mojej mamy, ona jej kolezanka kolezanka kolezanki kometyczna kolezanki kolezanki itd... itd... (ja zarazilem mame jakies 3 lata temu i tak sie potoczylo ) PKS. lyira: czemu twoje zdjecie w avatarze jest w czarnej ramce? O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 No, u mnie też już zaszła reakcja łańcuchowa - moja mama ostatnio zaraziła swoją siostrę i po części sąsiadkę :lol: . A wcześniej - mój kuzyn zaraził swojego ojca ;-) ... Pozdrówko lawinowe :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 IBNZ, pewnie po to żeby wykorzystać całą możliwą do wykorzystania powierchnię. Wiesz jak to dziewczyny, dasz palec, wezmą rękę. PS. Nie jestem szowinistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 no ja to zaraziem kilka osób Ojca próbuje ale on chyba zaszczepiony preciw cyklozie :sss: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Driver Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 ja niestety zostalem zarazony od kuzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 15 Października 2005 Udostępnij Napisano 15 Października 2005 IBNZ, pewnie po to żeby wykorzystać całą możliwą do wykorzystania powierchnię. Niestety - avatar ma 95x95pix. a mógłby mieć 100x100 :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 15 Października 2005 Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Hmm... Możemy wysnuwac rozmaite teorie gdzie i czemu jest te 25 pikseli... Albo... Lyira, jak to jest w końcu z ramką wokół twojej fotki? (a tak na marginesie fajne to zdjęcie Kto ci je robił?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyira Napisano 15 Października 2005 Udostępnij Napisano 15 Października 2005 czy z moją ramką jest coś nei tak ? Jest po to, zeby nie było za dużo widać A robił je ktoś mi kiedyś bliski i mam sentyment do tego zdjęcia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 15 Października 2005 Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Hehe, czyżby coś/ktoś interesujący w tle? :cool: Właściwie to ta ramka zła nie jest - pasuje pod kolor oczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 15 Października 2005 Udostępnij Napisano 15 Października 2005 ta ramka to jest art, nie znacie się na sztuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyira Napisano 16 Października 2005 Udostępnij Napisano 16 Października 2005 cookiesrulez, raczej patrze sie na kogos fajnego:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 19 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Ten koles ma dopiero kobiecy team rowerowy http://www.ganz-muenchen.de/artculture/dt/...cycle_race.html 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Heh, no team 1 klasa :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 22 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 O ja p******* :!: Są wolne miejsca do tego TEAMU :?: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 22 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Pewnie tak, ale dla pań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naiLo Napisano 22 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 hmm.... zamienil bym sie z tym kolesiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 25 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 heheh to musi być jakaś podpucha, nie wierze w to, ten koleś wygląda mi na alfonsa robiącego reklame swojemu biznesowi, akurat wybrał rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 A mi wyglada na pedala ... czyli w sumie :roll: ... z rowerami ma "cos" wspolnego :lol: Kazumi dobry link , gdzie ty takie cos wynajdujesz :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Kazumi dobry link , gdzie ty takie cos wynajdujesz Sie szuka sie ma :grin: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 KAZUMI, to nie Ty przypadkiem te zdjęcia robiłeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 KAZUMI, to nie Ty przypadkiem te zdjęcia robiłeś :?: niekoniecznie musiał robić, mógł np. je obrabiać komputerowo, żeby lepiej wyglądały, panie czy rowery :?: :> i dopiero nam zaprezentował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi