Mod Team Pixon Napisano 13 Października 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2005 róż powala, spodenki też ładne, ALE chyba nikt nie zobaczył jakie nogi zgrabne :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Ecia a gdzie twoje zdjęcie na rowerku :roll: Kobietą zroweryzowaną wszak jesteś :mrgreen: :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Szukajcie, a znajdziecie ... Pozdrówko tropicielom :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 13 Października 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Ja wiem gdzie są zdjęcia Eci, a przynajmniej tak mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 fajna... hopka ;-) a u mnie prawie rzadnych bikerek, nie wspominajac o skaczacych. chociaz fotki na forum sa, hehe. zawsze to cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyira Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 A myslicie, że u mnei się jakieś dziewczyny w dirt bawią? Sama jestem [ Dodano: 2005-10-13, 21:13 ] heheh, no moja bluza robiła furrore:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Podsumowując: sweterek, kask, i ochraniacze na zgrabnych nogach wyglądają fajnie Ale swoją drogą dziewczyna na rowerze (szczególnie skacząca :!: ) to coś (niestety) rzadko spotykanego. Co widać zresztą także na forum, porównajcie sobie ilość facetów i dziewczyn wśród użytkowników. Panowie, walczmy z tym! Zachęćcie swoje partnerki/siostry/kumpele do wspólnej przejażdżki na rowerach. Niech złapią bakcyla! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyira Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Ale one NIE CHCA:P A jak ich to nie interesuje, to po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 lyira, suuuper wszystko przedmówcy napisali amoniak, ja wiem gdzie sa zdjecia , ale nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Hm... każdy związek wymaga poświęceń i kompromisów. Więc problemem pozostają jedynie niejeżdżące siostry i kumpele Ale one w końcu też mają partnerów, więc można pośrednio - namówić chłopaka kumpeli na rower ---> on złapie bakcyla ----> zarazi nim swoją wybrankę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 A czasem to się odbywa dokładnie odwrotnie :cool: ... Pozdrówko aktywist(k)om :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyira Napisano 13 Października 2005 Udostępnij Napisano 13 Października 2005 A czasem w ogole to eni dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 14 Października 2005 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2005 No dokłądnie - to w większości wypadków wogóle nie działa Nie wiedzieć czemu swoją dziewczynę zabierałem na przejażdźczki nijednokrotnie - wybierałen najciekawsze miejsca, jechałem najspokojniej jak umiałem robiłem wszystko co się dało aby przekonać do roweru, - niestety w jej wypowiedziach o tych wyprawach 75% to uwagi negatywne (boli tyłek, dalego, błoto, zmęczona, komary itp) - są tacy ludzie których po prostu nie przekonasz - ja już nawet próbować nie mam zamiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShK Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 (boli tyłek, dalego, błoto, zmęczona, komary itp) niestety w przypadku mojej, to 100% to takie odpowedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 U mnie to samo... Boże czemu to takie trudne :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 ja mam koleżanke która tez namiętnie dojeżdża do pracy ale nie moge ją namówić na forum zajefajnie wygląda na biku pozdro namawiaczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrissbe Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 to ja mam chyba szczęście :grin: moja Gosia chcialaby ciagle jezdzic i jezdzic ze mna tylko ze ja sie czasem boje o to ze w ciężkim terenie zrobi sobie krzywde. Czasem zaskakuje mnie swoja kondycja. Ogólnie trafila mi sie świetna kobietka z ktora w kazdej chwili mozna pojezdzic na rowerze i nie tylko ... :grin: :lol: Pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyira Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 NO czasami się zdarząja:). Ale niektorych (albo nawet i polowe ) facetow tez jest trudno namowic. Hmm, tak wlasciwie, to w ogole nie namawiam;p. Bo wiem, ze ich to nie interesuje. Ale ja nei mam az takiego problemu jak wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Szukajcie a znajdziecie Znalazłem zdjęcia Eci :-D :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sa1nt Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 heh mam nadzieje ze zgodzila sie na umieszczenie tych fotek na forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyira Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 heheh:P Pewnie gdzies z forum wygrzebal:P Tylko skad :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 14 Października 2005 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2005 NO czasami się zdarząja:). Ale niektorych (albo nawet i polowe ) facetow tez jest trudno namowic. Hmm, tak wlasciwie, to w ogole nie namawiam;p. Bo wiem, ze ich to nie interesuje. Ale ja nei mam az takiego problemu jak wy Szczczęśliwa jesteś pewnie Jak ja bym chciał tak mieć - a ta tak to mam momentami limitowany czas na rower nawet - kiedy rozpoczynam temat że umuwiłem się z kumplami za tydzień to zaczyna się gadka że mieliśmy gdzieć coś pójść do kina czy cuś hehe ogólnie ze sportem na bakiel - wy dziewczyny to macie super - kolarzy jest na pęczki i możecie przebierać ale dziewczyn z taką pasją to jak na lekarswo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyira Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 no niestety malo jest . Przez pol roku probowalam jakas namowic, ale niestety :|... Ale czemu to nie rozumiem, przeciez to normalny sport ! Echh:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Jak poznałem moją dziewczynę to jej powiedziałem że bardzo lubię rowery i sporo jeżdżę. Ona powiedziała że też lubi rowery. Potraktowałem to z przymrużeniem oka. Ale jak doszło do pamiętnej chwili gdzie poszliśmy razem na rowerek to mnie zadziwiła techniką i kondycją :shock: Teraz mi dogaduje typu „A ja dziś byłam na rowerku” A ja się wkurzam bo nie miałem czasu :evil: . Czasami nawet sama mnie namawia na to żeby pojechać gdzies . Jednak co by nie mówić mam szczęście :grin: Ale chłopaki nie załamujcie się na pewno jakieś bikerki z rowerumi na was czekają 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 A wiecie ja mam z tym problem, w moim pzypadku jak mówie że lubie rowery i dużo śmigam to raczej uciekają bo boją sięże nie będe miał dla nich czasu :? no moje szczęście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi