Tooreck Napisano 29 Września 2005 Napisano 29 Września 2005 http://sport.onet.pl/1171710,wiadomosci.html
DaRochee Napisano 29 Września 2005 Napisano 29 Września 2005 http://sport.onet.pl/1171710,wiadomosci.html no i maja ma rację :!: niech sie skupi na karierze sportowej
Gość Anonymous Napisano 2 Października 2005 Napisano 2 Października 2005 fajnie ze zwracacie uwage na spodenki lol:P...
lyira Napisano 2 Października 2005 Napisano 2 Października 2005 To wyzje to moje, zapomnialam sie zalogowac Hmm, rozwalilam sobie ostatnio kostke . Tydzien bez bika
DamianYukon Napisano 3 Października 2005 Napisano 3 Października 2005 I tak to jest najlepsza tapeta jaką kiedykolwiek miałem (juz zmieniłem) Obrazek tak wogóle czemu na stronie lotto zostaly tylko 2 tapety? Kiedyś było więcej (przynajniej na kompie mam więcej ) mam taką prośbe mogłbyś umiescic te zdjecia które masz na kompie na necie?(chodzi o tapety z lotto)albo przesłac mi na e-mail??z góry dzięki...
ShK Napisano 3 Października 2005 Napisano 3 Października 2005 lepiej zamieść w necie :grin: też sobie chętnie obejrze hehehehehe Pozdro dla wszystkich dziewczyna na rowerach :grin: hehehe
wsfetrze Napisano 4 Października 2005 Napisano 4 Października 2005 coś mi się zdaje że owe panie ze sportem rowerowym nie wiele mają wspólnego ;-)
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Października 2005 Mod Team Napisano 4 Października 2005 muzycom, ten kalendarzyk będzie zdobił moją ściane
bikerman Napisano 4 Października 2005 Napisano 4 Października 2005 Ciekawe czy jakby zapytać sie Te pane co to jest koło, ciekawe jaką odpowiedz byśmy otrzymali 8) 8) 8)
muzycom Napisano 4 Października 2005 Napisano 4 Października 2005 Gratulacje. Stylowy jest to fakt i sam bym go z chęcia zobaczył na swej ścianie. Zima niestety idzie i wole ratować moje stawy. Bryyy :evil: Ciekawe czy jakby zapytać sie Te pane co to jest koło, ciekawe jaką odpowiedz byśmy otrzymali 8) 8) 8) Czytając życiorysy takich pań czasem można się bardzo zdziwić. :twisted:
wsfetrze Napisano 4 Października 2005 Napisano 4 Października 2005 A i owszem, ale raczej pierwistka kolarskiego nie znajdziemy... na takie nogi, to jakieś dziwne ramy musieli by zacząć robić :wink:
Ghostwell Napisano 5 Października 2005 Napisano 5 Października 2005 Witam. Dlugo mnie nie bylo i bardzo milo mie ten temat przywital. :grin: Jesli chodzi o takie dlugonogie modelki. Wyobrazcie sobie ze wlasnie taka jedna pink lady zaproponowala mi wspolna jazde :cool: (na rowerku oczywiscie) Jak to uslyszalem myslalem ze za chwile sie rozsypie na kawalki :mrgreen: No i nie powiem w 3miescie jest sporo bikerek moze nie pro ale jezdza na roweruch. Dzisiaj wlasnie jedna z nich do mnie zadzwonila niestety z niemila informacja gdyz ukradli jej z piwnicy 2 rowerki. :evil:
Karol Napisano 5 Października 2005 Napisano 5 Października 2005 mam taką prośbe mogłbyś umiescic te zdjecia które masz na kompie na necie?(chodzi o tapety z lotto)albo przesłac mi na e-mail??z góry dzięki... W piątek postaram się wrzucić
DamianYukon Napisano 5 Października 2005 Napisano 5 Października 2005 Dzięki Karol w takim razie poczekam do piątku
DaRochee Napisano 5 Października 2005 Napisano 5 Października 2005 hehe no kalendarz jest przebojowy. podobny do kalendarza Pirelli :mrgreen:
Hammer Napisano 5 Października 2005 Autor Napisano 5 Października 2005 Skończycie wreszcie z tym OT i zapodacie jakies linki Temat wskazuje na foty a coś ich nie ma
lyira Napisano 5 Października 2005 Napisano 5 Października 2005 ja juz jakies swoje tu nawet umieszczalam:) Niestety z ostatniej masy krytycznej w bytomiu (moze ktos byl:>?)mam zdjecia tylko jak stoje;p...tylo filmik mam jak skacze
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Października 2005 Mod Team Napisano 5 Października 2005 Filmik też może być :wink:
Hammer Napisano 6 Października 2005 Autor Napisano 6 Października 2005 Lyira - a wiecej nie masz na pewno masz heh
DaRochee Napisano 8 Października 2005 Napisano 8 Października 2005 mam Ale nei dam:P Juz za duzo dalam nigdy nie jest za dużo, pamiętaj nigdy :!: :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi