1415chris Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dzisiaj jak wszedłem, faktycznie już wiem, widzę i przyznaje wam rację. To nie są kobiety. Wczoraj nie wyświetlał mi się ten obrazek, był sam link do filmu. Dobra dobra, ja tez wczoraj twierdzilem ze to sa kobiety. Ja niie ulegam tak latwo presji otoczenia I dalej twierdze ze niezle z nich tandemice To z ktora idziesz na balety biggrin.gifJak sie bawic to na calego eheheh thumbsup.gif ta w rozach jest cool te ramiona wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dzisiaj jak wszedłem, faktycznie już wiem, widzę i przyznaje wam rację. To nie są kobiety. Sorry za pytanie - a co masz na mysli mówiąc ''wszedłem'' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Sorry za pytanie - a co masz na mysli mówiąc ''wszedłem'' ? Pewnie to ze sie zalogowal na forum Chociaz nigdy nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Września 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Sorry za pytanie - a co masz na mysli mówiąc ''wszedłem'' ? Bez dziwnych skojarzeń proszę. Kiedy ponownie wyświetliłem stronę z owym tematem i przejrzałem dokładniej posty, zauważyłem owe zdjęcie i toczącą się do niego dyskusje. Super zdjęcie j.w Polecam obejrzeć galerie, tej dziewczyny, http://www.pinkbike.com/photo/2178109/ ładna Polka (jak wszystkie,.....no prawie:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 http://www.pinkbike.com/photo/2448999/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Dziewczyna z ostatniej fotki coś mi znajomo wygląda ... zwłaszcza rower . Czy kolega - autor zdjęcia (jak tuszę) - potwierdzi ? Pozdrówko dekonspiracyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Rowerek to ten spod linku Bendusa Trafiłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 To żona bendusa ;P farciarz ^^ też sobie taką znajdę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 http://api.ning.com/files/4FYv-PPd-3qxUfnE...goria_bike2.jpg http://api.ning.com/files/4FYv-PPd-3ok2a8I...ngoria_bike.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Września 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Września 2008 To żona bendusa ;P farciarz ^^ też sobie taką znajdę xD Chyba trochę za dużo powiedziane , ale kto wie może wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 22 Września 2008 Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Dziewczyna z ostatniej fotki coś mi znajomo wygląda ... zwłaszcza rower .Czy kolega - autor zdjęcia (jak tuszę) - potwierdzi ? Dobrze tuszysz (tusisz?) PotwierdzamTo żona bendusa ;P farciarz ^^ też sobie taką znajdę xD Żeby od razu żona? Jest przecież tyle stadiów "przedżennych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 24 Września 2008 Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Jadę tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 24 Września 2008 Udostępnij Napisano 24 Września 2008 O w mordę.... Kupuję marcoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ale w zestawie są tylko amortyzatory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s1810 Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Jak żona zobaczył marcoka w moim wehikule to jakoś przeszło , ale z tym dodatkiem do niego to nie wiem czy by tak lekko było, no serwisowanie pewnie tanie nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A tam nie tanie Nasmarujesz, napoisz i jazda Poza tym marcoki słyną z prostoty i niskich kosztów użytkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Co Ty, to sa goracokrwiste kobietki, ciuchow praktycznie nie musisz kupowac, potargany t-shirt wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 12 Października 2008 Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Może nie taka cycasta jak te panie od marcoków, ale.... w 100% kobieta (choć akurat w tym stroju trudno poznać) i w 100% na rowerze. W drodze z Baraniej Góry na Magurkę Wiślańską i podczas zjazdu z tejże. ...a marcoka i tak pewnie kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Oto kochajacy mezczyzna, kobieta zgrabnie zjezdza na rowerku ze stoku, a on biegnie i jej foty trzaska :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbike Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 http://www.cyclepassion.com/product_info.p...ENDAR-2009.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vistat Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 znalezione na pinbikeu http://www.pinkbike.com/photo/2577263/ świetne foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Zdaje się, że nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 musielibyśmy dać komuś etat na forum zeby sie doliczył ile już razy było:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Zdaje się, że było. Jednak zdjęcie jest na tyle dobre, że warto przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Października 2008 Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Było było, takich widoków się nie zapomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi