Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ty Lookas zajmij sie moderowaniem a ja zajme sie odnową biologiczna :grin:

Masarze wspólne sauny te sprawy :niach:

A Matte Fischer to moja rówiesniczka wieć na pewno znaleźlibysmy wspolny jezyk :grin:

Ale i tak Maja Włoszczowska rzadzi :!:

Napisano

To ja chłopoaki zajme sie treningiem mentalnym :grin:

Kurcze nawet niewiedziałem zę takie cziewczęce teamy są. Było to bardzo miłe zaskoczenie. Ja chce więcej :grin: 8)

Napisano
Skoro te panie jeżdżą tak zawodowo to pewnie potrzebują masażysty....  :grin:  :grin:  ;-)

Hmmm hmmm odnową biologiczna ja sie zajmuje :!: Chociaz dziewczyn jest tyle w teamie ze moze cos Ci odstapie na masaże :)

Napisano

Bedzie moja ;) JOKE

No fajne team'y kobiety Rulezzz ;), ale zadko je spotkac na drogach na rowerach :/

ps: lookas 46 zmien opis pleaz te chinczyki co zabijaja zwierzeta dla furta sa okropne :////

Napisano

Tak podsumowując kobiety w ( większości) są piekne i roweki (też wiekszości) są piękne a więc cóż może wyjśc z połaczenia kobiety i rowerku na zdjęciu??? :grin: :?:

Napisano

wsfetrze ? to dla ciebie zabawne ?? jak z zywych zwierzat robia skure ?? To ci powiem jedno jestes czlowiekiem nic nie wart bez szacunku. Zwierzeta tez zyja czuja itp.

Laski na odlotowych bike hmmmm mniam mniam :P tylko jechac za nia i sie patrzeb jak bioderkami przybiera :) hehe :)

Napisano

Hola Hola człowieku opanuj się...

Chodzi mi o to że opis ten służy temu aby pokazać ludziom bezsens zabijania dla futra, bezsens cierpienia zwierząt i brak wyobraźni człowieka. I teraz bardzo dobrze że on tu jest, ba on powinien być wszędzie, powinien się odpalać za każdym razem gdy wcodzisz do sieci, bo połowa ludzi nie zdaje sobie sprawy z tego w czym chodzą możni tego świata...

Bo to czego nie widać wcale nie przestaje istnieć, a wręcz przeciwnie...

I następnym razem przanalizuj wypowiedź dokładnie zinterpretuj ją i nie wyskakuj z takimi tekstami...

Napisano

Czemu ja nigdy nie spotkałem super fajnej laski, która na pytanie co robisz w wolnym czasie odpowie Ci, że śmiga na góralu... Życie jest okrutne... Wszystkie tylko ciuchy i kosmetyki w głowach :)

Napisano

WOW niezle laski :) chcialbym takie spotkac :P na roweq tylko czy to mozliwe ?? Laski zawsze smigaja na piechote lub autkami najczesciej to kobiety ktore robia z siebie panienki ze nie chca sobie cos zrobic itp. Pozdro Robal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...