KAZUMI Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Dziękuję że doceniacie moją pracę Trochę przesiewu było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Omało co z krzesła nie spadłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 http://www.pinkbike.com/photo/534491/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ja sie ciekawie jak pod tą cięższą pania siodelko wytrzymuje ;p i czy jej na takim cieniutkim wygodnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 LOL, to z szosówką mnie rozwaliło totalnie Mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 ta puszysta pani jest tylko od trzymania tej kolarki a jeździ na niej kto inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 A co Fazi postawił byś kogoś do trzymania roweru w worku od ziemniaków, chyba lepiej w „stroju kolarskim” A może ta pani się po prostu tak opiła, dwa bidony i camelpak i dlatego tak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Albo ta pani jest maskotką Michelina i reklamuje opony w tej kolarce :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Szkoda mi tej kolarki............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 (edytowane) chyba rower :??: heheehe Edytowane 20 Marca 2006 przez cann! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_Fununited_* Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Hej! Przejrzałem ten szowinistyczy wątek i się pochwalę - nie narzekam że nie śmiga ze mną na rowerku laska - bo śmiga zdjęcia nieśa rewelacyjnej jakości za co sorry :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fununited Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 zapomniałem się zalogować - dawno nie zagladałem na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 23 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 (edytowane) fununited wcześniej chyba nie miałeś w profilu wpisanej miejscowości, a tu widzę, ża mamy kolejnego przedstawiciela Piły na forum Edytowane 23 Marca 2006 przez Odi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fununited Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Witaj Odi - zdaje się że kojarzę Cię z forum i-pila fajnie że ludzie z PIły są aktywni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 23 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Tak tak na pilskim forum też się czasem udzielam A może zaprosisz na to forum dziewczynę z fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fununited Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 mojej żonie bardzo miło że zaprosiłeś ją na forum i bardzo ci za to dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzer Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Oj panowie cos nam topic ostatnio umarl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 http://www.pinkbike.com/photo/760210/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaznaulicach Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 http://www.pinkbike.com/photo/760210/ hehe, fajne komenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fununited Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 hehe, fajne komenty "Pizdate foto" - ten mnie rozwalił :LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 fajny amorek i klapki SPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzewa Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Czemu ja nigdy nie spotkałem super fajnej laski, która na pytanie co robisz w wolnym czasie odpowie Ci, że śmiga na góralu... Życie jest okrutne... Wszystkie tylko ciuchy i kosmetyki w głowach A gdzie ty człowieku szukasz ?? PS. kosmetyki się przydają także do jazdy na rowerze, że o ciuchach na rower nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Ale fakt pozostaje faktem (i wyniki badań ankietowych też) - że te same niby kobietki, które tak dbają o linię - nie mają w zwyczaju korzystać z dobrodziejstwa zwanego rowerkiem. Wola dusznawe sale aerobiku i skakanie "bez celu" - bo w miejscu. :glare: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzewa Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ankietowani zawsze stwierdzają inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 http://www.pinkbike.com/photo/743704/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi