Mod Team bogus Napisano 11 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Całkiem możliwe, że to kobieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leo Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 http://www.pinkbike.com/photo/1194954/ To chyba na pewno jest kobieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Tak, to jest kobieta. I to jaka. Tylko ona raczej nie jeździ na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Raczej nie..zarabia na wygladzie...a to czy jest na targach rowerowych..czy co tam...to kij ja..byle placili. Klub fitness czy cos...o tam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ma niezłe "wkładki" żelowe Nie pisze, że mi się podobają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Jednym podobają się "wkładki" żelowe inni wolą naturalne, choćby sporo mniejsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Jednym słowem każdy znajdzie coś dla siebie . Ajjj piersi to ona ma, jednak wiemy, że uprawiając kolarstwo to ona takich by w życiu nie miała, ponieważ by się wycieniowała do miseczki B zdjęcie 1 zdjęcie 2 zdjęcie 3- ta sama kobieta już po kontuzji zdjęcie 4 uwaga prokurator patrzy! UWAGA 1 UWAGA 2 UWAGA 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 No nie, małe dziewczynki tytaj dajesz, Pixon chyba coś Ci się pomyliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 I one też będą kobietami, jak już nie są. naprawdę nie wiem co cię tak oburzyło? Może tylko to, że spodziewałeś się jakiejś kobiety w negliżu po ostatnim zdjęciu , a tu Pixon zaskoczył wszystkich. W końcu po refleksji po ostatnim dniu kobiet, kiedy to wszystkie dziewczynki, dziewczyny oraz KOBIETY dostają kwiatka/upominekz doszliśmy do wniosku, że powinni zmienić nazwę tego dnia na bardziej odpowiednią. Niestety nazwa, która tu się sama ciska na usta byłaby mało chwytająca i w sumie nikt by się na to nie zgodził. A na pewno nie cenzura. Chyba każdy już wie co mam na myśli: Dzień ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WILK Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Skarbnica zdjęć z dziewczynami które w jakimś stopniu są związane z dwoma kółkami. Panowie możecie zacząć się ślinić. http://www.bikeradar.com/forum/viewtopic.p...asc&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Pixon chodziło mi o to, że to juz może pod pedofilie podchodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Bogus ta też nie wygląda na starą... Myśle ze troche przesadzasz... Pixon nie pokazał ich nago czy cos takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ta od Kuli jest świetna Fotka też ładnie strzelona. Beautiful. Biera marudzisz ! Sida i rower to zobaczyłem na samym końcu "podziwiania" {wbrew rowerowej logice}* także coś w niej jest * może dlatego że mam oczy zakropione atropiną czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 e tam, szału ni ma gdyby nie miała rowerowych ciuchów i sida to nawet byś jej nie zauważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Łódzka Grupa Kolarska Kobiet Primus Łódzka Grupa Kolarska Kobiet Primus Łódzka Grupa Kolarska Kobiet Primus mniam A właściwie bierzcie i patrzcie z tego wszyscy Łódzka Grupa kolarska kobiet Primus Dla mnie zostawcie tą w ciemnych włosach resztę możecie sobie zatrzymać, a szczególnie bierzcie tą z irokezem Tylko znów nie marudzić, że za młode, że za niskie, że za grube że to i jeszcze więcej.......Jak się komuś nie podoba to niech nie zagląda do tematu i już, albo nie otwiera linków . Administratorzy i moderatorzy czuwają na jakością linków jakby coś było z nimi nie tak to zapewne ktoś by je dawno usunął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 http://bp2.blogger.com/_yCs65EjRj3A/R9QlkI...-h/DSC_0746.jpg WOOOW , brak słów Dziex Pixon za linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 http://bp3.blogger.com/_yCs65EjRj3A/R9QekY...-h/DSC_0630.jpg pierwsza z prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ta czarna <3 xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ciastkorz...juz jest zarezerwowana hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Przez kogo? w sumie dla mnie i tak za stara :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Żartuje Jeśli chodzi o wiek...to mi odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Czarna jest piękna, a zarezerwowana jest dla mnie , jak to już napisałem w pierwszym poście. Dobrze Biera w takim razie ta blondynka należy do Ciebie. Panowie mamy jeszcze kilka pań do rozdysponowania , kto się skusi na irokeza: po raz pierwszy, po raz drugiiiiii, po raz trze...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 http://fishki.net/comment.php?id=32378 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 http://bp2.blogger.com/_yCs65EjRj3A/R9QlkI...-h/DSC_0746.jpg z ta bym sobie pojezdzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Panowie co to za rezerwacje kobit? Kto pierwszy dojedzie na miejsce ten wybiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi