Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Macie tutaj piękną kobiete na rowerze i to jeszcze bez trzymanki jedzie.... :wub:

Link1

Link2

Link3

Link4

Link5

Mam nadzieje że jeszcze tych wszystkich zdjęć nie było, bo jeszcze nie zdążyłem wszystkich stron przeglądnąć to nie wiem :033:

Edytowane przez ROBJUNIOR
Napisano

W takich butach i na takim rowerze na pewno daleko zajedzie. :033::wub:;)

Mój post był do adresu podanego przez ssslawecki.

Napisano (edytowane)

Do pierwszej pani i tego co widac u drugiej porownanie makrokesz- ultegra tez pasuje, w szczegolnosci jesli wezmie sie pod uwage ze ta druga ma u mnie plusa za szose <_<

Edytowane przez prawie jak premier
  • Mod Team
Napisano

Michale czyżby po Łodzi jeździły panie w ten sposób ubrane, jeżeli tak to daj namiary to chyba zmienie rejon jeżdżenia :P Popatrzeć jest faktycznie na co :P

Napisano

Michale czyżby po Łodzi jeździły panie w ten sposób ubrane, jeżeli tak to daj namiary to chyba zmienie rejon jeżdżenia :) Popatrzeć jest faktycznie na co ;)

ale nie na tym forum :angry:

za foty z gołymi laskami będą ostrzeżenia :)

żeby nie było komentarzy to tez żałuje że nie można takich zdjęc na naszym forum umieszczac :)

ale live is brutal :twisted:

• Mod Team
Napisano

ehhh Jurasek ty zawsze musisz ludzi sprowadzić do szaro burej rzeczywistości :025:

No ale nic pooglądajcie sobie tutaj panią na rowerku, ale za to jaką panią zdjęcie

A tutaj ogólnie całkiem przyzwoita galeria zdjęć u tego pana Tutaj

Napisano

czemu wszystkie rowerzystki jeżdżą w japonkach? może rzeczywiście są wygodne na rower? trzeba będzie wypróbować:D

Lepsza wentylacja:D:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...