Alvaren Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ja widze tylko jedno i to nie rower czy klapencje tylko d......encje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naiLo Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Alvaren święta racja niema to jak dupencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 no ja tez najpierw to zauważyłem, =tylko ktos pisał o klapkach SPD to sie przyjrzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 jak na razie to w moim skromnym rankingu Panna Gudex nie ma sobie równych ,jak jest u was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Nasza wicemistrzyni Maja na nowych fotkach: Pierwsza mi się najbardziej podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Maja jest fajna...nawet lepsza od Gudex -bo polska Maja w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naiLo Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Uwielbiam Maje... jest poprostu Boska.... ah... Opowiem wam cos... Kilka lat temu bodajze z 4lata Moj wujek aktualnie zapalony biker wybral sie ze swoja rodzinka do Chorwacji Tam zamieszkali w jakims hotelu. Gdy wujek poszedl do recepcji zauwazyl dwie dziewczyny ktore siedzialy tam i czekaly na wyjazd. Dziewczyny byly polkami i zeby nie siedzialy w recepcji zaprosil je do siebie. Siedli sobie wszyscy razem na balkonie i tak gadali sobie. Dziewczyny opowiadaly ze nudzilo sie itd. wujaszek wtedy powiedzial ze mogly wziasc rowery i pojezdzic.. One na to ze przyjechaly wlasnie odpoczac od roweru.... Wkoncu wieczorem dziewczyny pojechaly. Wujek jak wrucil do polski ogladal tv i stwierdzil ze zna Panienke z timu Lotto. Okazalo sie ze te dziewczyny byly z timu. A najleprze ze jedna z nich to była Maja. Szkoda ze wczesniej sie nie zorientowal...... Czekajcie bo wlasnie sie zastanawiam czy to byla Maja czy moze Pani Anna Szafraniec... W kazdym razie kturas z tych przemilych Pań Jak spodkam sie z wujem to dopytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Najnowsze zdjęcia Maji są fajne ale pod względem technicznym sa kiepskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Tu jest dużo kobitek na bikach http://www.freeride.mocny.com/galeria2/galeria/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Uwielbiam Maje... jest poprostu Boska.... ah... Opowiem wam cos... wrucil najleprze kturas spodkam To tylko kilka, i ie pierwszy raz - qrfa, nie mogę - błagam - zanim wstawisz tu swój tekst, przeleć go edytorem, który błędy sprawdzi. Ja wiem, że może masz milion wad wrodzonych i nie neguję tego, ale przez szacunek dla tych, co czytają postaraj się choć trochę, a zostanie to docenione. pozdro P.S. Wiem kochani Modzi i Admini, że mieliśmy nie pisać o błędach i nie nabijać liczników, ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Temat owszem ciekawy, dlatego polecam przejrzeć go od początku icon_idea.gif Ta panienka pojawia się już po raz kolejny. Najwyrazniej fotka musiala byc w ktoryms z wielomegabajtowych pakietow, bo zanim cos napisalem, przejrzalem caly temat. Jednak popelnilem blad, nie sciagajac wszystkiego. Wobec tego przepraszam. Chcialem dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Maja Rulezzzzz i tyle =)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 No Maja tak, a ona to czyta i sie smieje :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 http://www.dh-zone.com/news/2006/d_kote.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 http://www.pinkbike.com/photo/740794/ dlatego wlasnie kupilem GF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Hehe i weź tu wybieraj - laska albo rower Ciekawe co byś wybrał... hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 i kolejne klapki spd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 ...rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Tu jest dużo kobitek na bikach http://www.freeride.mocny.com/galeria2/galeria/index.php Nie chodzi mi ten link.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 11 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 http://www.pinkbike.com/photo/740794/ dlatego wlasnie kupilem GF biggrin.gif Mmmmm piękne i kolejne klapki spd?tongue.gif Przecież ten rowerek ma platformy więc po co SPD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 http://www.pinkbike.com/photo/597361/ fajny kask Przecież ten rowerek ma platformy więc po co SPD? to było nawiązanie do zdjęcia z "dupencją" i "klapkami SPD" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 pani może nie jest w moim typie ,ale strój ma naprawdę fajny ,lekki i przewiewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danzig1 Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 ... i nic nie kosztuje - ale takie rzeczy to tylko w Erze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 no co do ceny bym polemizował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 no gdyby takie rowerzystki jeździły :lol: :lol: u nas w Polsce to chyba tak nie mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi