Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

IMO malo dziewczyn jezdzi bo tak naprawde nigdy nie mialy okazji przejechac sie na konkretnym rowerze w terenie(o gorach nie wspominajac). :( moze sytuacja sie poprawi kiedy w sklepach bedzie miej makrokeshow a wiecej prawdziwych, nawet niewiele drozszych rowerow. i kiedy na ulicach pojawi sie wiecej prawdziwych rower(zyst)ow ;-) :)

aha, przepraszam za OT

Napisano

To ja was, chłopaki (i lyira) nie rozumiem :? ... Chyba za słabo prątkujecie cyklozą :P !

W moim otoczeniu to ja rozsiewam zarazki tej szlachetnej choroby - to ja zaraziłam Rycerza :( - i, jak do tej pory, moim zabiegom stanowczo oparły się jedynie dwie osoby... kobiety? Skąd! Faceci, oczywiście 8) .

W tym sensie wyżej napisałam, że to czasem działa dokładnie odwrotnie :) ...

Pozdrówko zakaźne :-) .

PS. Amoniak - a propos zdjęć: w końcu ten temat po to jest :lol: ...

Napisano

ja juz tez gdzies pisalem o peletonie mojej mamy, ona jej kolezanka kolezanka kolezanki kometyczna kolezanki kolezanki itd... itd... (ja zarazilem mame jakies 3 lata temu i tak sie potoczylo :()

PKS. lyira: czemu twoje zdjecie w avatarze jest w czarnej ramce? O_o

Napisano

No, u mnie też już zaszła reakcja łańcuchowa - moja mama ostatnio zaraziła swoją siostrę i po części sąsiadkę :lol: . A wcześniej - mój kuzyn zaraził swojego ojca ;-) ...

Pozdrówko lawinowe :-) .

Napisano

Hmm... Możemy wysnuwac rozmaite teorie gdzie i czemu jest te 25 pikseli...

Albo...

Lyira, jak to jest w końcu z ramką wokół twojej fotki? :(

(a tak na marginesie fajne to zdjęcie :) Kto ci je robił?)

Napisano

czy z moją ramką jest coś nei tak :(?

Jest po to, zeby nie było za dużo widać:)

A robił je ktoś mi kiedyś bliski i mam sentyment do tego zdjęcia :P

:wink:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

heheh to musi być jakaś podpucha, nie wierze w to, ten koleś wygląda mi na alfonsa robiącego reklame swojemu biznesowi, akurat wybrał rowery :D

Napisano

A mi wyglada na pedala ... czyli w sumie :roll: ... z rowerami ma "cos" wspolnego :lol:

Kazumi dobry link , gdzie ty takie cos wynajdujesz :lol:

Napisano
KAZUMI,

to nie Ty przypadkiem te zdjęcia robiłeś :?:

niekoniecznie musiał robić, mógł np. je obrabiać komputerowo, żeby lepiej wyglądały, panie czy rowery :?: :> i dopiero nam zaprezentował :);)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...