Karol Napisano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jak jeszcze ktoś nowego bombera nie widział: http://download.bikeboard.pl/foto1/marcoch_00.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omega Napisano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 dla mnie BOMBA!! - ten Bomber oczywiście... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja nie wiem na co patrzeć czy na to czy na ... :twisted: :niach: :niach: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal1991 Napisano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 hehe jesli w sprzedarzy jest bomber z ta panienka kupuje ze wzgledu na cene Pozdro Robal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Czemu ja nigdy nie spotkałem super fajnej laski, która na pytanie co robisz w wolnym czasie odpowie Ci, że śmiga na góralu... Życie jest okrutne... Wszystkie tylko ciuchy i kosmetyki w głowach qrde popieram Cie kolego, ja też bym tak chciał, moja to patrzy tylko na moj rower, sama nie jezdzi, ale co tam :grin: ma za to inne ciekawe plusy choć śmiganie na dwóch kółkach ze mną by było very najs, może niedługo rozprzestrzenie cykolozę w bardziej drastyczny sposób :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 No ja w swoim jakże któdkim życiu natrafiłem na dwie laski lubiace rowery Jedna poznałem w szkole na korytarzu jak ogladała katalog rowerowy, zagadałęm i coś zaskrzyło Potem sie wypaliło iskrzenie :roll: ALe znajomość utryzmujemy do dziś i czasem jeszcze sobie śmigamy na roweruch. A obezna moją Ukohcną poznałem przez fotografie ale pewnego pieknego dnia wyszło z rozmowy zę ona tez lubi śmigac na rowerku. Obecnie jesteśmy ponad pół roku ze sobą i ciagle śmigamy na roweruch :grin: W tej chwili Magda dostała nieodparta pokuse na nowy rower i ciagle mi otym gada (muzyka dla moich uszu) :grin: Panowie trzeba poszukać i troche szczęścia mieć a traficie na bikerki swojego życia 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulfly Napisano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A może chce zebyś jej zasposorował ten rower??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Jak mi zasponsoruje nowy to ja jej tez moge Poiwedziała że idze do obojetnie jakiej robota ale idzie bo na rower mus zarobić 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal1991 Napisano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Dziewczyny maja pierwszenstwo wiec lepiej by bylo jak ty bys zasponsorowal hehe. Pozdro Robal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 a ja tam nie mam szczęścia nawet do "niebikerek" :| Czekam, czekam, może wkońcu za "opóźnienie" spotkam bikerkę :-D :!: :-D :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal1991 Napisano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 kosmita masz jeszcze kupe czasu :grin: wiem ze szybko leci, ale z czasem znajdziesz i bikerke :mrgreen: pamietaj fajne masz bombelki "bambocha" :-P :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 W przypadku bikerki to "Fajne masz manetki" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Czeresienki na rowerach http://www.bikecult.com/cherry/main.html#escapades 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Września 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Września 2005 http://www.pezcyclingnews.com/?pg=distractions_sept05 :wink: [ Dodano: 2005-09-10, 17:27 ] http://www.pezcyclingnews.com/?pg=vuelta_babes :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaq Napisano 11 Września 2005 Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Mam pytanie - te wszystkie kobitki to na pewno są kolarki??? Bo mi raczej wygladaja na "reklamówki" kolarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulfly Napisano 11 Września 2005 Udostępnij Napisano 11 Września 2005 To sa w wiekszości panie o których myslą kolarze pokonując górskie podjazdy.Jak już nie maja siły przedstawiają im sie przed oczami piękne kobiety które dadzą im buzi na mecie i od razu dostają powera w nogach :grin: Więc jak by nie patrzeć z kolarstwem mają dużo wspólnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 11 Września 2005 Udostępnij Napisano 11 Września 2005 A Lookas dalej sie ugania za internetowymi babeczkami na rowerach 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyira Napisano 24 Września 2005 Udostępnij Napisano 24 Września 2005 heheh, kazumi, fajny komentarz:P....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Września 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Wkońcu taki temat :mrgreen: A powracając do tematu to fotki z innego tematu http://img192.imageshack.us/img192/8317/po...pomorska6go.jpg http://img192.imageshack.us/img192/2857/po...omorska24gb.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 25 Września 2005 Udostępnij Napisano 25 Września 2005 :grin: udało Ci sie lookas 46 pieknym za nadobne :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 25 Września 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2005 No nie wierzę :shock: skacząca kobitka. :grin: No lookas nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 25 Września 2005 Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Pixon, co się dziwisz. Przecież to lyira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikuss Napisano 25 Września 2005 Udostępnij Napisano 25 Września 2005 super spodneki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 25 Września 2005 Udostępnij Napisano 25 Września 2005 super spodneki Fajnie kontrastują ze zbroją :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpak Napisano 25 Września 2005 Udostępnij Napisano 25 Września 2005 noo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi