josh Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam Poszukuje opinii o przewodzie Accent Supreme: http://www.bikekatalog.pl/2010/komponenty/1870/Accent.Przewod.hydrauliczny.Supreme/ Czy ktos uzywa / uzywał? Interesuje mnie przede wszystkim sztywność przewodu, trwałośc (zwlaszcza w stosunku do przewodu Avida) Jeszcze jedno - czy w zestawie sa koncowki do Avid Juicy 5? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati123 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wygląda fajnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ja używałem z przednim Hopem Mini i jest sztywniejszy, ale czy trwalszy, to nie wiem- nie udało mi się go uszkodzić. Końcówek jest sporo, ale w TYM opisie nic nie wspominają o końcówkach do Avida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ale piszą o formuli, a ta ma takie samo banjo jak Juicy. Czyli na 100% będzie pasować, choć się do tego nie przyznają. Cena straszna. Radzę zajrzeć na vincere.pl - mają tam przewody unexa za połowę ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Co to znaczy sztywny ? przewód ma nie puchnąć od ciśnienia, i powinien być giętki, podróba Accenta kosztuje 199 zł a orginał Avid w Harfie 119. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
josh Napisano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Radzę zajrzeć na vincere.pl - mają tam przewody unexa za połowę ceny. Andrew, uzywales tych przewodów unexa? Jakie wrazenia? Lepsze/gorsze od avida? One wystepuja tylko w jednej wersji kolorystycznej? pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Nie używałem. Będę dzisiaj negocjować z firmą kwestię wypożyczenia przewodu do testów i recenzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
josh Napisano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Nie używałem. Będę dzisiaj negocjować z firmą kwestię wypożyczenia przewodu do testów i recenzji. Andrew, wielkie dzieki za polecenie tej firmy. Ich przewody dzisiaj zainstalowalem, sprawuja sie super, nie puchną, sa sztywne, widac ze dobra jakosc. Cenowo tez wypadlo super, za zarobiony komplet przod, tyl - 200zl z przesylka Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.