enduroriderPL Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Tylko jak te kaski już będą to trzeba być dzień wcześniej albo na otwarcie Poza tym premier2 dobrze prawi: w tej cenie kaski były naprawdę bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Zatem należy śledzić codziennie gazetki z Lidloszczyka, marzec tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Zapisz się do ichniego newslettera to będziesz mieć wszystko na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Na allegro co chwilę przewija się jakiś kask z lidl'a. Może warto zapolować. Jeśli nie, to rzeczywiście poczekać do wiosny - sam mam i sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 czasem i premier prawdę powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Prawdę powie, ale jak zwykle - nie do końca Te nowe kaski lidlowe już nie są chyba robione przez Cratoni, niemniej warto je kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 A Ty skąd masz informacje łobuzie jeden i jeszcze mi tu koledze kłam zadajesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 właśnie, jak masz jakieś nowe info nt kasków z Lidla, to dawaj na forum, najlepiej w w temacie o Lidlu. Miałem zamiar swojej piękniejszej połówce kupić coś na głowę i myślałem o tym kasku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Dwa lidle temu to był cratoni, jeden lidl temu CHYBA nie, ale i tak była naprawdę przyzwoity więc tak długo jak jakość/cena będzie zachowana to i tak będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 13 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 i jeszcze mi tu koledze kłam zadajesz... To wszystko przez ten nick! Tu jest chyba wszystko wyjaśnione: [Lidl] oferta rowerowa - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa - strona 62 na moim kasku sprzed 2, czy 3 'lidlów' (te bez lampki jeszcze)były dane Germańskie, tu są z nieco bardziej odległych krajów Abstrahując od tego, kto je robi miałem ten (ten nowy, stary w sumie też )kask w rękach i na głowie i leży inaczej niż stare Cratoni, ten nowy co przymierzałem nie leżał dobrze na mojej głowie, aczkolwiek na innej może być ok. Za to IMO był ładniejszy, ładniej wykonany W każdym razie na pewno do tych 80 zł nie kupi się nic lepszego W każdym razie czekam teraz na S-Worksa MT, jak przyjdzie to napiszę kilka słów :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazurq Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 czasem i premier prawdę powie... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba41680 Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Witam! Potrzebuję oceny kasku Author Skiff. Słyszałem przeróżne opinie na jego temat i chciałbym się dowiedzieć czy posiada on dobrą wentylację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galm1 Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Od 10 kwietnia w Lidlu akcja rower, kask za 90zl http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_25834.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondas96 Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 idea:† downhillu i freeRidu Coś do 300zł ? Coś może z wyglądu do Giro Remedy jakby było , bo nie ukrywam że podbają mi się te kaski . Ogólnie jestem amatorem jeszcze ale nie mam terenów gdzie mógłbym uderzyć w jakieś drzewo bardzo ,bardziej mam teren górzysty więc bardziej będe sie ocierać i kruzyć ni latac po drzewach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamolek94 Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam Potrzebuje pomocy w wyborze kasku. Mam dość małą głowe 57cm i dość smukła twarz, szukam kasku w którym nie będę źle wyglądał, jak ufo ;p Jakie kaski możecie mi polecić, które są ogólnie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Miał ktoś może przyjemność jeździć w Uvexie i-vo? Tak to wygląda : Dziś trafiłem na niego niechcący w Intersporcie. Nowość na 2012. 24 otwory, 225 gram. Raczej głęboki, dobra wentylacja skroni i potylicy, porządne zapięcie i regulacja. W wersji bez okularów idzie dostać za 149. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 jak pasuje na łepetynę, to bierz. Uvex ma całkiem solidnie wykonane kaski, do tego wygodne. Sam kiedyś się przymierzałem do kilku modeli i nie kupiłem tylko dlatego, że sprzedawca nie chciał mi sprzedać kasku bez okularów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charmside Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam Potrzebuje pomocy w wyborze kasku. Mam dość małą głowe 57cm i dość smukła twarz, szukam kasku w którym nie będę źle wyglądał, jak ufo ;p Jakie kaski możecie mi polecić, które są ogólnie małe. http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-EFFAD07B-F8695D1A/lidl_pl/hs.xsl/index_25834.htm zobacz ten z lidla, wczoraj kupiłem. Jakość wykonania na wysokim poziomie. Za tą cenę ciężko znaleźć coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coymet Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Potwierdzam - świetny kask za zaskakująco małe pieniądze, solidnego producenta - cratoni. Dziś kupiłem - wygodny, ładny - póki co jestem bardzo zadowolony. Oby nie trzeba było sprawdzać jego głównej funkcji. Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez premier2 regulamin, pkt 2i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timon112 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 A co sądzicie o Alpina Spice? http://www.bikekatalog.pl/2010/ubiory/676/foto:2/ Na forum jest o nim niewiele informacji, głównie pozytywnych, zwłaszcza z ubiegłych lat. Jak z trwałością i czy kupilibyście go dzisiaj jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Właśnie uszkodziłem sobie mój stary kask Bell. Jak ktoś może polecić mocny, a jednocześnie dobrze wentylowany, pierońsko się grzeję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 pedziwiatr przede wszystkim to polecam przymiarkę, nie każdy kask pasujący na obwód głowy będzie Ci dobry i wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitza Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 W Sączu kaski z Lidla w największym rozmiarze wyszły. Przypadkiem traiłem na coś takiego: Kask rowerowy wykonany technologiÄ in-mould w Tchibo Możecie rzucić fachowym okiem czy warto kupić ten kask? Nie mogę znaleźć informacji kto jest producentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 W Sączu kaski z Lidla w największym rozmiarze wyszły. Przypadkiem traiłem na coś takiego: Kask rowerowy wykonany technologiÄ in-mould w Tchibo Możecie rzucić fachowym okiem czy warto kupić ten kask? Nie mogę znaleźć informacji kto jest producentem. Witam co myslicie o tym kasku z lidla? Bo zastanawiam sie czy go kupic...Czy lepiej dolozyc i kupic cos leszego?? W sumie przymierzalem ten z llidla dzis i mi sie wydawal plytki...Nie wiem czy kaski drozsze sa glebsze bo nigdy nie mierzylem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 jeśli wydaje Ci się za płytki to nie bierze czy droższe są głębsze nie ma reguły, jedne tak inne nie dlatego kask trzeba przymierzyć przed zakupem, aby kupić taki który będzie pasował na Twoją głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi