michalbike Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Wiecie gdzie można zakupić odzież z akcentami rowerowymi, nadrukami? Jako, że jestem z Poznania, to najbardziej ten rejon by mnie interesował, co by można spokojnie przymierzyć. Na stronach producentów niby kolekcja jest, czy to Kona, czy Specialized, ale jak to w rzeczywistości wygląda, bo tak w sieci, na obrazku to zawsze wszystko ładnie i pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 8 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Idzie wiosna, lato... przypomniało mi się o koszulkach z krótkim rękawem. Odświeżę temat, może ktoś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14708206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Dzięki! Jakieś jeszcze propozycje by się znalazły? Dobrze by było konkretnej marki rowerowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 taki troche mało aktywny użytkownik kosa123 ma troche ciuszków Magury. m.in właśnie T-shirty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACextreme Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ja jakiś czas temu chciałem kupić po T-shircie i bluzie z kapturem z Kony dla siebie i Żony - ceny nie były niskie, gdyż koszulka ok. 80zł, a bluza ok. 150zł. Po wizycie w sklepie byłem w szoku, jeśli chodzi o jakość tych rzeczy - naprawdę najniższa półka jaką można spotkać w sklepach jeśli chodzi o materiały :-/ Były też super bluzy z kapturem Fox'a, ale tu już cena była bardzo wysoka... ciężki temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczerb Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Niestety tego rodzaju materiały (o ironio) promocyjne są niezwykle tandetne albo niezwykle drogie. W związku z powyższym ja mam tylko koszulki Łódzkiej MK i akcji Włącz Myślenie: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/40022_139494732751594_100000732038294_240844_2032770_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.