mlodymisiu886 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam, jestem zainteresowany kupnem rękawiczek do jazdy na rowerze dh/xc, chodzi mi o jakieś z orchraniaczami na palce (kostki) i takie zeby nie były za ciepłe w lecie. Prosze o jakies linki ktore możecie polecic. Cena nie gra roli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxUzixX Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam Ja używam tych rękawiczek. I jestem Bardzo zadowolony. Poydrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Polecam Six Six One (ja mam model descend http://allegro.pl/item940763048_nowe_rekawiczki_661_descend_2009_fr_dh_dirt_l.html ),dobra firma Poprzednio miałem kellys'a i po 2 dwóch dniach się przetarły jedyny plus to to że kasę oddali i dołożyłem właśnie do 661(mam już je od roku i żadnej dziury nic ) WArto kupić raz a porządnie i mieć święty spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.