Skocz do zawartości

[maraton] Powerade MTB Złoty Stok

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,chciałbym się dowidzieć jaki jest poziom w tym maratonie na dystansie Mini??To by były 3 moje zawody i 1 maraton nie wiem jak się przygotować na jakie miejsce liczyć??

P.S. był ktoś w tamtym roku??Czy trasa jest wymagająca??Chodzi mi wyłącznie o dystans MINI!!jbc to pisać na gg 8222243

Pozdrawiam

Napisano

Pierwszy mój maraton na dystansie mini to własnie ZŁOTY STOK w zeszłym roku, ponieważ zawsze śmigam MEGA. Byłem tam na parę dni z rowerem i nie chciałem się na maratonie przeforsować tylko potrenować. Na początku ok 6km podjazdu (jak on wygląda zależy od pogody) wtedy trochę popadało i było błotnisto i mokro. Poźniej trochę zjazdu i płaskie kręte ścieżki dosyć wąskie momentami. Ogólnie trasa mi się podobała.

Jeżeli chodzi o to na jakim miejscu byś się uplasował, nie mam pojęcia - ja byłem 2M2 i 2open...Przegrałem niestety z miejscowym zawodnikiem.

Napisano

Ja mam 16 lat więc nie liczę na jakieś wysokie miejsce.Byłbym w kategorii M1...A dużo zawodników jest na Mini?

Napisano

Jak masz 16 lat to tym lepiej, w m1 jest mała konkurencja ;] Ogólnie u Golonki na mini jeździ proporcjonalnie do innych dystansów najmniej ludzi w porównaniu do innych organizatorów. A liczbowo... zerknij na stronę mtb marathon i popatrz na zeszłe lata.

Napisano

Chciałbym zobaczyć tylko nie ma wyników już:icon_mrgreen: Na rowerze śmigam na bardziej na poważnie od pół roku:P W domu mam trenażer i jakoś trenuje...Na początek nie spodziewam się jakoś wysokiego miejsca, myślę ,że w 20 zmieszczę się w M1:P

Napisano

Chciałbym zobaczyć tylko nie ma wyników już:P Na rowerze śmigam na bardziej na poważnie od pół roku:P W domu mam trenażer i jakoś trenuje...Na początek nie spodziewam się jakoś wysokiego miejsca, myślę ,że w 20 zmieszczę się w M1:P

Jak będzie 20 zawodników to masz duże szanse :icon_mrgreen: trzymamy kciuki :excl:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...