redsky Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam.... Wiem że to może pytanie wydać sie głupie ale powiedzcie mi jak często pierzecie np koszulki czy odrazu jak wrócicie z roweru czy jak sie uzbierają np 2 sztuki itd POZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcupine Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Podobno nie ma głupich pytań,są tylko głupie odpowiedzi...a odnośnie twojego pytania to z ekologicznego punktu widzenia (zużycie wody i takie tam) to lepiej jest prać kilka sztuk odzieży na raz a nie każdą odzielnie i ja tak właśnie staram się robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Podobno nie ma głupich pytań,są tylko głupie odpowiedzi...a odnośnie twojego pytania to z ekologicznego punktu widzenia (zużycie wody i takie tam) to lepiej jest prać kilka sztuk odzieży na raz a nie każdą odzielnie i ja tak właśnie staram się robić Jeżeli mówimy o oszczędności wody to się zgadzam, natomiast jeżeli brak odzieży na zmianę to przez wzgląd na otoczenie polecam niezwłoczną neutralizacje zapachu spoconego rowerzysty (nie każdego rajcuje taki zapach ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 To zależy czy możesz sobie pozwolić na pranie ciuchów hurtem, że masz jedną czy dwie pary na zapas czy nie. Jak nie masz to pierzesz od razu tego samego dnia. To chyba normalne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spootnick Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ja piorę po kilku jazdach w zależności od temperatury w jakiej trenowałem. W lecie zazwyczaj nie ubieram więcej niż dwa razy i jak jest błoto to tylko raz:) Mam o tyle dobrze że moje ubrania jakoś nie śmierdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 a ja daję do prania kiedy są albo brudne, albo śmierdzą, a moja mama je płucze i pierze ręcznie , bo błota czasem nie idzie inaczej wyprać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.