Gość Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 używa ktoś na piastach z systemem centerlock przejściówki na 6 śrub? jakieś wrażenia? opinie? wiem, że shimano i kilka firm ma takie przejściówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ja używałem i będę teraz używał ponownie adaptera tego typu. nie widzę przeciwskazań, problemów żadnych, jedynie wtedy gdy komuś baaardzo zależy na wadze całości obecnie będę używał adaptera shimano poprzednio był to jakiś adapter, obecny ma pod nakrętkę cl dodatkową podkładkę. przy tamtym pierścień cl nie krył całości otworów do śrub tarczy. nie miało to jednak zadnego znaczenia dla działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fw66 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Tylko czemu zakładać nowy temat skoro taki niedawno był. Wystarczy poszukać CL na IS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 (...) jedynie wtedy gdy komuś baaardzo zależy na wadze całości Z wagą nie musi być tak źle przykład: http://www.vincere.pl/sklep/index.php?p103,unex-center-lock-adapter (16.5g i nie trzeba śrub do tarczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.