thrawn Napisano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 400kg rocznie na całym świecie? To to jest materiał bardziej elitarny od carbonu który teraz pakują wszędzie. I zamiast podkładki pod mostek z carbonu będę szukał z aluminium z dodatkiem skandu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 400kg rocznie na całym świecie? To to jest materiał bardziej elitarny od carbonu który teraz pakują wszędzie. I zamiast podkładki pod mostek z carbonu będę szukał z aluminium z dodatkiem skandu . Może zacznij zbierać anteny telefonów komórkowych. W nich masz również skand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dobry pomysł. Jak uzbieram 1000 telefonów komórkowych może mi się uda wyklepać jedną podkładkę . Ale tak czy siak luzifer wagę ma bardzo przyjemną. Tylko składać trzeciego hardtaila nie zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Lucek zacną ramą jest. Bardzo chciałem ją kupić, jednak nie mogłem już znaleźć nowego egzeplarza i odpuśicłem temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ale za to Gary wyszedł koledze bardzo fajny, więc nie ma się co martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Mi mój dostawca części tą ramkę odradził, ze względu, że pode mną byłaby dość wiotka, ale to chyba głównie przez wzrost. Ogólnie to chyba już tej ramki nie produkują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Szkoda wielka . Taka fajna rama. Czarny Angel tez ładny ale ta nazwa, różnica pomiędzy posiadaniem roweru ,,Aniołka" a ,,Lucyfera" czy tam innego belzebuba jest raczej spora . Mówisz Fludi, że rama wiotka? To ja chyba na nic ważącego poniżej 1,5kg nie wsiądę, szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ale za to Gary wyszedł koledze bardzo fajny, więc nie ma się co martwić. A podziękować, podziękować... Mi też się podoba. A oszaleję na jego punkcie po zmianach które się właśnie szykują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Spamujemy na całego . W temacie o Fuj(i) najwięcej jest o luziferze, no cóż, może nam się za to nie dostanie. Ciekawym cóż to za zmiany, chyba skoczę do tematu kolegi zobaczyć. A tak wracając do tematu Fuj(a) to pomimo wyczerpanego chwilowo budżetu, wszystkie uwagi mile widziane. Początkujący jestem w lightowaniu maszyny więc póki co czytam czytam i czytam. No i maszyna musi udźwignąć te na chwilę obecną 88kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ja bym nic nie zmieniał... Wszystko ładnie się ze sobą komponuje Jednak inwestycja w SPD to konieczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Jak kupię SPD to będę codziennie pisał w temacie o najśmieszniejszych glebach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 To może lepiej nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emorider Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 też miałem takie obawy i... KUPUJ SPD - nie ma nic lepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Jak pojade na spd w gory to żywy chyba nie wróce . Do tej decyzji muszę dojrzeć, ale jak jeszcze raz spadnę ze zwykłych pedałow to pewnie dojrzeję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 (edytowane) jak wsiądziesz w spd to już z nich nie zrezygnujesz gwarantuję:)dobry młynek nie jest zły i na przełożeniu 2:5 35km/h jest czymś strasznie przyjemnym i bolesnym za razem dla ud:) wracając do roweru to hmm jakaś mała ta tarcza z przodu i masz ramę w kolorze mojej:] po za tym nawet na dobiciu oleju pod ciśnieniem w slx masz bardziej miękkie klamy niż w 535 (nie wiem czy wiesz ale masz jakiś brzydki wyciek na klamce prawej przy pokrętle od regulacji odległości klamy:/)- wiem wiem -to modulacja:D pozdro Edytowane 26 Marca 2010 przez evo07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Widziałeś z jaką kadencją podróżuję, młynek nie dla mnie. A póki co jestem na etapie poszukiwań szerokich butów, bo wszystkie shimanowskie są strasznie wąskie. A co do klamy to bawiłeś sie tą do które akurat niespecjalnie dobiłem oleju. Te kendy karmy tak tańczą w błocie, że jakbym się miał uczyć w spd jeździć to więcej bym leżał niż jechał . A wogóle Fuj(i) znowu utył, o neopren - 19,5g. ak tak dalej pójdzie zrobię z niego kowadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Widziałeś z jaką kadencją podróżuję, młynek nie dla mnie. A póki co jestem na etapie poszukiwań szerokich butów, bo wszystkie shimanowskie są strasznie wąskie. A co do klamy to bawiłeś sie tą do które akurat niespecjalnie dobiłem oleju. Te kendy karmy tak tańczą w błocie, że jakbym się miał uczyć w spd jeździć to więcej bym leżał niż jechał . A wogóle Fuj(i) znowu utył, o neopren - 19,5g. ak tak dalej pójdzie zrobię z niego kowadło. dobry młynek nie jest zły a przytył jeszcze o farbę na śrubkach:D i licznik;] Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez evo07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 No co poradzić, że mi się marzyły czerwone śrubki . Kiepska fotka bo robiona wieczorem ale coś tam widać jakby ktoś był ciekawy: Kokpit na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi