weman Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Witam! Mam pytanie do użytkowników Krossa Level A4 (2009)który chciałbym kupić, a jednocześnie wymienić mojego rocznego Hexagona V4(2009) nie wiem po prostu czy jest sens takiej wymiany, chodź wiem że A4 posiada już tarcze hydrauliczne ale za to cena jest o około 1200zł różnicy jak dla mnie robi pewny dylemat. Chciałbym też wiedzieć jakie odczucia mają użytkownicy tego modelu. Pozdrawiam!
dudiMTB Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 no więc ja mam rocznik 2008 na v-kach i narzekać nie moge, tylko powiem Ci że różnice w jeździe odczujesz kolosalną tylko ja wymieniłem w nim dotychczas korbe slx-a, koła (składane) za które dałem 700 zł no i napęd czyli kasete i łancuch slx dobrze było by wymienić jeszcze amortyzator z Darta II (który waży ok. 2,5 kg) na jakiegoś axon-a lub epicona (waga ok 1,6 kg)
weman Napisano 6 Marca 2010 Autor Napisano 6 Marca 2010 Mi tam na wadzę nie zależy, ale jak mówisz że A4 będzie o wiele lepsza, też myślę nad A2 jest trochę tańszy może na to samo wyjdzie, chyba że macie jakieś propozycje roweru do 2 000zł.
dudiMTB Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 z czystym sumieniem mogę polecić Ci tego A4 jestem w trzystu procentach zadowolony z tego roweru
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.