Skocz do zawartości

[rower] Unibike nowa kolekcja

Iven

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj odwiedziłem siedzibę firmy Unibike. W salonie firmowym jest już nowa kolekcja . Rowerki wyglądają świetnie . Wbrew wcześniejszym zapowiedziom ,że zmian prawie w ogóle nie będzie, sprzęty dostały nową szatę graficzną (nowe malowanie)-wygląda to wszystko bardzo imponująco.

Powiedziano mi ,że strona w necie będzie zaktualizowana w czwartek i będzie je można sobie obejrzeć...... :)

Pogratulować Unibikowi, ich rowery są już w sklepach i na alledrogo, a firma nie potrafi wrzucić kilkunastu fotek na www. Co dziwniejsza konkurencja z tym kłopotów nie ma i już od dawna można sobe obejżeć modele na 2010. Chyba ktoś w Unibiku przespał szkolenia z marketingu.

Modele na 2010 rok są już dostępne w sklepach, dzisiaj rozglądałem się za dwoma unibike'ami 2010. Jednego kupiłem, natomiast upatrzony dla mnie zethos na ramie 19" nie jest jeszcze dostępny - niby unibike nie rozpoczął jeszcze produkcji tego modelu w wymiarach 17" i 19". Nie wiem czy to prawda czy w sklepie to sobie wymyślili, ale niby kontaktowali się z unibikem.

W salonie firmowym pytałem o Zethosa , którego kupiłem 2 tygodnie temu mod.2009, ktoś z obsługi powiedział mi ,że 2 wystawowe nowe modele zostały sprzedane jako pierwsze z nowej kolekcji. Dowiedziałem się również ,że Zethos w stosunku do zeszłorocznego modelu został poddany najmniejszym korektom i zmianom ze wszystkich modeli w katalogu

Unibike według mnie stoi w miejscu już kilka lat i nie widzę nic nowego w ich kolekcji. Na pewno w tym roku (a bardziej w zeszłym) trochę się w Unibike'u pozmieniało ze względu na zmiany na najwyższym szczeblu [*].

Unibike'a porównywać można z innymi polskimi producentami np. MBIKE'iem, który naprawdę zwrócił moją uwagę na targach, bo kolekcja 2010 jest bardzo ciekawa. Przy wyraźnie wyższych cenach Krossa, walka na polskim rynku zapowiada się ciekawie:)

Modele na 2010 rok są już dostępne w sklepach, dzisiaj rozglądałem się za dwoma unibike'ami 2010. Jednego kupiłem, natomiast upatrzony dla mnie zethos na ramie 19" nie jest jeszcze dostępny - niby unibike nie rozpoczął jeszcze produkcji tego modelu w wymiarach 17" i 19". Nie wiem czy to prawda czy w sklepie to sobie wymyślili, ale niby kontaktowali się z unibikem.

Chyba jednak zaczął bo dzisiaj rozglądałem się na Allegro za rowerami i znalazałem Zethosa na ramie 19". Gdyby cię to interesowało to masz link:

http://www.allegro.pl/item950158040_unibike_zethos_19_opole_2010.html

Przy okazji zapytam ponownie w tym temacie bo w temacie o Unibike'u nikt mi nie odpowiedział. Czy te opony w Zethosie, Schwalbe Hurricane, to jest model z wkładką antyprzebiciową czy raczej bez wkładki?

Wie ktoś może??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...