Skocz do zawartości

[rower] co to za marka

kaem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem, też nie słyszałem, nie chcę wprowadzać w błąd. Ale mnie to wygląda na przepis- byle jaka ramka+jako taki sprzęt=pierwszy efekt niezły.

Ale mogę się mylić.

Napisano

Wygląda mi dobrze ten rower z aukcji :) Rama z tej firmy nie wygląda jak z targowiska więc nie masz raczej o co się martwić. Przed zakupem sprawdzić stan techniczny. Nie miałbym wątpliwości przy zakupie takiego roweru teraz jest mnóstwo firm mniej znanych które nie są wcale gorsze a nawet można by się zastanawiać czy nie lepsze od niektórych który przeciętny "Kowalski" kupuje u nas w sklepach rowerowych.

Ramka po spawach widać wzmocniona tam gdzie trzeba :) Oczywiście z tą górną półką to sprzedawca przesadził :(;)

Napisano

Ten rower jest nowy. Wart jest te 2k czy za te pieniądze można kupić coś lepszego? Dodam, że mam 178cm wzrostu i zastanawiam się czy rozmiar będzie ok..

Dzięki za odpowiedzi.

Napisano

Nie masz szans kupic cos lepszego za ta cene. Osprzet z poziomu roweru za 3k tylko ta rama, ale to nigdy nie wiadomo. Moze nie byc takia zla. Ogolnie jezeli to nowy rower to sie chwili nie zastanawiaj :icon_confused:

Edit. Nie doczytalem wzrostu :icon_confused: Rama 20' to na okolo >190cm wiec raczej odpada. Bedziesz mial niewygodna pozycje :icon_confused:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...