kaem Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Witam, Ma ktoś może rower marki X-Cross rush ? Co to za marka? Jakoś niewiele na ten temat jest w necie. Tu jest przykład: http://allegro.pl/item940687905_gorna_polka_x_cross_rush_xtr_xt_deore_mavic.html
Vantage Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Nie wiem, też nie słyszałem, nie chcę wprowadzać w błąd. Ale mnie to wygląda na przepis- byle jaka ramka+jako taki sprzęt=pierwszy efekt niezły. Ale mogę się mylić.
grindz0ne Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Wygląda mi dobrze ten rower z aukcji Rama z tej firmy nie wygląda jak z targowiska więc nie masz raczej o co się martwić. Przed zakupem sprawdzić stan techniczny. Nie miałbym wątpliwości przy zakupie takiego roweru teraz jest mnóstwo firm mniej znanych które nie są wcale gorsze a nawet można by się zastanawiać czy nie lepsze od niektórych który przeciętny "Kowalski" kupuje u nas w sklepach rowerowych. Ramka po spawach widać wzmocniona tam gdzie trzeba Oczywiście z tą górną półką to sprzedawca przesadził
kaem Napisano 6 Marca 2010 Autor Napisano 6 Marca 2010 Ten rower jest nowy. Wart jest te 2k czy za te pieniądze można kupić coś lepszego? Dodam, że mam 178cm wzrostu i zastanawiam się czy rozmiar będzie ok.. Dzięki za odpowiedzi.
C00BA Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Nie masz szans kupic cos lepszego za ta cene. Osprzet z poziomu roweru za 3k tylko ta rama, ale to nigdy nie wiadomo. Moze nie byc takia zla. Ogolnie jezeli to nowy rower to sie chwili nie zastanawiaj Edit. Nie doczytalem wzrostu Rama 20' to na okolo >190cm wiec raczej odpada. Bedziesz mial niewygodna pozycje
kaem Napisano 6 Marca 2010 Autor Napisano 6 Marca 2010 Obecnie mam starszego Gianta z ramą 21.5 i wydawała mi się ok
Kubolt Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Rama 21,5" to dla Ciebie o wiele za dużo, 17-18 byłoby akurat.
afly Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Rama 21,5" to dla Ciebie o wiele za dużo, 17-18 byłoby akurat. Zgadza się, 20" to za dużo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.