Gość Hubert Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Witam, mam jedno nurtujące mnie pytanie a mianowicie czy po rozkuciu łańcucha skuwaczem, można go bezproblemowo później tym skuwaczem skuć czy muszę zakładać spinkę?
Schwefel Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Możesz go skuć ponownie o ile rozkujesz go dobrze czyli zostawisz pin w blaszce. Jak już wypadnie to nie skujesz go w tym miejscu, no chyba że masz łańcuch Shimano i kupisz dodatkowe piny. http://www.cyklotur.com/x_C_I__T_SZTYFTY__P_53021381-53010001__PZTA_8__PD_53010544.html
Gazda Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Generalnie da się spiąć z powrotem 'wybitym' pinem. Jest to jednak dość trudne. Samemu zdarzyło mi się z tym bawić i nie polecam Samo rozpinanie oczywiście jak najbardziej.
Pytanie
Gość Hubert
Witam, mam jedno nurtujące mnie pytanie a mianowicie czy po rozkuciu łańcucha skuwaczem, można go bezproblemowo później tym skuwaczem skuć czy muszę zakładać spinkę?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.