Skocz do zawartości

[buty] rozmiarówka butów sidi

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli ma ktos buty sidi w rozmiarze 47-48 bylbym wdzieczny o zmierzenie dlugosci wkladki. Potrzebuje dlugosc wkladki 29,7-30 cm. Dodam jeszcze ze chodzi mi o buty sidi dragon 2 srs carbon. bede wdzieczny za odpowiedz. Tylko prosze o pisanie posiadaczy sidi bo niestety co sklep internetowy to inna rozmiarowka :/ a z tego co mi wiadomo sidi dragony sa "tylko" do numeru 48..

O to super, jest nadzieja heh Bo ogladalem rozmiarowki np w centrum rowerowym i musialbym miec 49-50 a podobno sa tylko do 48 dragony. Tylko jak myslisz zakupic jednak odrobine wieksze tzn mowie tutaj o ok 3-4 mm bo zapewne taka wkladke bedzie mial numer 48 czy 47 ? ale beda juz tak calkowicie na styk.

no tak ale jesli 48 bedzie zdecydowanie wiekszy to chyba bede musial sobie podarowac te sidi i kupic cos innego :/ nie wiem jaka jest roznica pomiedzy 47 a 48 w mm jesli pol centrymetra to jeszcze ok ale jesli rzbieznosc bedzie wesza to niestety beda zdecydoanie za ze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...