banditxc Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Jesli ma ktos buty sidi w rozmiarze 47-48 bylbym wdzieczny o zmierzenie dlugosci wkladki. Potrzebuje dlugosc wkladki 29,7-30 cm. Dodam jeszcze ze chodzi mi o buty sidi dragon 2 srs carbon. bede wdzieczny za odpowiedz. Tylko prosze o pisanie posiadaczy sidi bo niestety co sklep internetowy to inna rozmiarowka :/ a z tego co mi wiadomo sidi dragony sa "tylko" do numeru 48.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Sidi action 47 wkladka 29.6cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banditxc Napisano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 O to super, jest nadzieja heh Bo ogladalem rozmiarowki np w centrum rowerowym i musialbym miec 49-50 a podobno sa tylko do 48 dragony. Tylko jak myslisz zakupic jednak odrobine wieksze tzn mowie tutaj o ok 3-4 mm bo zapewne taka wkladke bedzie mial numer 48 czy 47 ? ale beda juz tak calkowicie na styk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Buty powinny byc dopasowane, nie ma sensu kupowac wiekszych chyba ze ci jeszcze noga rosnie ale to juz w tym przypadku bylaby przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banditxc Napisano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 heh juz nie rosnie. Weilkie dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banditxc Napisano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ma ktos moze 48 ? bo 47 byly doslownie minimalnie za male a nie moge sprowadzic ze sklepu 48 bo musialbym je kupic a mam taniej przez internet.. Prosze o szybka odpowiedz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 No to chyba wielkiego wyboru nie masz skoro rozmiar 47 jest za maly....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banditxc Napisano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 no tak ale jesli 48 bedzie zdecydowanie wiekszy to chyba bede musial sobie podarowac te sidi i kupic cos innego :/ nie wiem jaka jest roznica pomiedzy 47 a 48 w mm jesli pol centrymetra to jeszcze ok ale jesli rzbieznosc bedzie wesza to niestety beda zdecydoanie za ze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.