Skocz do zawartości

[rower,opinia]Merida crossway 20-V

noutilus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Jestem tu nowy,stanąłem ostatnio na wyborze roweru trekingowego (dodam że wcześniej próbowałem szczęścia w BMX i MTB) mój wybór padł na meride 20-V.Jako że mój budżet jest ograniczony musiałem wybrać sprzęt do 1000 zł.Rower ten najbardziej wydał mi się pozytywny ponieważ posiada dość dobry o-sprzęt.

Tu jest link do aukcji z rowerem Merida Crossway 20-V.

Myślę że na tym "cudeńku" trochę pojeżdżę,w tym roku zaplanowałem wypad na Słowację.

Czekam na waszą opinię.

• 6 miesięcy temu...
Napisano

Witam.

Jestem tu nowy,stanąłem ostatnio na wyborze roweru trekingowego (dodam że wcześniej próbowałem szczęścia w BMX i MTB) mój wybór padł na meride 20-V.Jako że mój budżet jest ograniczony musiałem wybrać sprzęt do 1000 zł.Rower ten najbardziej wydał mi się pozytywny ponieważ posiada dość dobry o-sprzęt.

Tu jest link do aukcji z rowerem Merida Crossway 20-V.

Myślę że na tym "cudeńku" trochę pojeżdżę,w tym roku zaplanowałem wypad na Słowację.

Czekam na waszą opinię.

witam

dopiero przeczytałem kolegi wpis, mam ten sam rowerek kupiony w październiku 2009 na dzień dobry założyłem błotniki (niby oryginalne ale był problem) i bagażnik, do tej pory przejechałem ponad 6000 km, wymieniłem pedały bo jeden był krzywy, chwyty bo się okręcały, dla wygody założyłem rogi, opony zmieniłem bo jedną rozciąłem na szkle i szczypała dętki no i po 4 tys zmieniłem łańcuch bo się zużył i hałasował, poza tym miło się śmiga, aha szprychy zaczynają korodować, cóż stal...

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...