noutilus Napisano 4 Marca 2010 Napisano 4 Marca 2010 Witam. Jestem tu nowy,stanąłem ostatnio na wyborze roweru trekingowego (dodam że wcześniej próbowałem szczęścia w BMX i MTB) mój wybór padł na meride 20-V.Jako że mój budżet jest ograniczony musiałem wybrać sprzęt do 1000 zł.Rower ten najbardziej wydał mi się pozytywny ponieważ posiada dość dobry o-sprzęt. Tu jest link do aukcji z rowerem Merida Crossway 20-V. Myślę że na tym "cudeńku" trochę pojeżdżę,w tym roku zaplanowałem wypad na Słowację. Czekam na waszą opinię.
unh Napisano 21 Września 2010 Napisano 21 Września 2010 Witam. Jestem tu nowy,stanąłem ostatnio na wyborze roweru trekingowego (dodam że wcześniej próbowałem szczęścia w BMX i MTB) mój wybór padł na meride 20-V.Jako że mój budżet jest ograniczony musiałem wybrać sprzęt do 1000 zł.Rower ten najbardziej wydał mi się pozytywny ponieważ posiada dość dobry o-sprzęt. Tu jest link do aukcji z rowerem Merida Crossway 20-V. Myślę że na tym "cudeńku" trochę pojeżdżę,w tym roku zaplanowałem wypad na Słowację. Czekam na waszą opinię. witam dopiero przeczytałem kolegi wpis, mam ten sam rowerek kupiony w październiku 2009 na dzień dobry założyłem błotniki (niby oryginalne ale był problem) i bagażnik, do tej pory przejechałem ponad 6000 km, wymieniłem pedały bo jeden był krzywy, chwyty bo się okręcały, dla wygody założyłem rogi, opony zmieniłem bo jedną rozciąłem na szkle i szczypała dętki no i po 4 tys zmieniłem łańcuch bo się zużył i hałasował, poza tym miło się śmiga, aha szprychy zaczynają korodować, cóż stal... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.