janusz1809 Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 To mój pierwszy post a więc Witam wszystkich Forumowiczów. Mam pytanie szukam jakiegoś taniego roweru i znalazłem coś takiego KROSS SFX 050. Co możecie o nim napisać, jakieś sugestie zetknął się ktoś z tym modelem? Nie potrzebuje jakiegoś wypasionego roweru. Mam 175cm wzrostu i 65kg - to chyba ważne. Proszę o pomoc bo naprawdę jestem zielony. dzięki, pozdrawiam!
Rumen Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 Ja na twoim miejscu bym dozbierał i kupił choćby to http://allegro.pl/item930563805_kross_hexagon_v6_17_wysylka_gratis.html sprawdzony w tej kategorii. Podaj budżet (pewnie coś koło 700zł jeśli tak to dozbvieraj na ten co podałem i będziesz miał fajny rowerek z dobrym osprzętem)
afly Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 na pewno jeżeli będziesz chciał na rowerze pojeździć dla przyjemności, zrezygnuj z tylnej amortyzacji!! Bo w tej kwocie nie ma ona poprostu sensu , Hexagon V6 model 2007/2008 polecam
blair7 Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 dokladnie, jesli chesz koniecznie fula to dozbieraj jeszcze pare tysiakow, a w tej cenie szukaj lepiej wyposazonego HT
Adrid Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Pierwsze pytanie też jakie się nasuwa to do czego będziesz używał tego roweru. Czy do jazd po lesie, czy na szybkość czy na asfalt co tu rozumiem przez rowery cross. wszystko zależy od tego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.