Skocz do zawartości
  • 0

Rower używany

Gość Artur

Pytanie

Gość Artur
Napisano

Poszukuję roweru używanego max. cena 250 zł. Wszelkie porady mile widziane

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

oj schwef nie przesadzaj

ostatnio kupiłem trekinga peugeota za 80 zł;) trzeba tylko mieć szczęście. za 200 kupiłem przełaj, tylko się okazało że rama złamana ;/

jakiego roweru dokładnie szukasz? zasadniczo szukając rowerów w tej cenie powinieneś się wybrać na targowisko, często można tam znaleźć ciekawe, choć stare rowery w dobrej cenie.

Napisano

Artur, na Twoim miejscu brałbym coś do 200 złotych, np. http://www.allegro.pl/item944183633_mtb_giant_hi_tensile_200gs_tanio.html

A te 50 złotych wydał na nowe osie, klocki i linki. Do tego jeszcze solidna regulacja i smarowanie i masz sprzęcik który trochę posłuży.

Przy zakupie oczywiście sprawdź wszystkie spawy które muszą być całe, ważna też jest geometria roweru coby się nie okazało, że jest jakiś pogięty i ciężko złożyć go.

Napisano

No sorry Biera ale niedługo dostaniemy pytanie "mam 5zł, chcę kupić rower, jaki wybrać?"

Dla mnie dolna granica dla sprzętu, który nadaje się od razu do jazdy to 500zł. Ja się kupi zajechanego bika za 200zł to później wywali 2x tyle na doprowadzenie go do stanu używalności.

Napisano

właściwie to tak. przy czym są wyjątki i da się kupić rower zdatny do użytku za śmieszne pieniądze. jesli facet poszukuje roweru - po prostu - za 250 zł, to podejzewam ze chodzi mu o dojechanie do sklepu/szkoly i z powrotem. a do tego da sie kupic holendra za 250 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...