netta1987 Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam co sądzicie o tych oponach jako maratonowych i gdzie można je kupić w pl , bo z tego co widziałem na LB są to najlżejsze UST i ważą 504g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.wa Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Temat trochę odkopie, ale może się jeszcze przyda. W polsce nie dostaniesz wersji ust tych opon (dystrybutorem tiogi jest ampbike.pl), nie jestem pewien czy taka w ogóle istnieje. Ostatnio zakupiłem wersje kevlar 1.9 i moje dwa egzemplarze ważą odpowiednio 501 i 503g. Zrobiłem z nich bezdętki z mleczkiem caffelatex i jak na razie działają dobrze Kupiłem je z myslą o górach i maratonach właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s75 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam Moje pytanie nie dotyczy opon Tioga, natomiast chciałbym usłyszec więcej opinii na temat mleczka Caffelatex. Me.wa masz może porównanie do innych produktów tego typu (no flats, no tubes) ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.wa Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 niestety nie mam porównania do innych plynów, do zakupu cafelatex skłoniło mnie to, że działa z każdą oponą i nie starzeje się. Brak opinii sprawił że sam zechciałem przetestować owy produkt. Gumy nie złapałem, ale jeżdze na nim bardzo krótko i w obecnej w sytuacji ciężko cokolwiek powiedzieć, może tylko tyle ze opony uszczelniły się bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s75 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dzięki. Chyba też go przetestuje, tym bardziej, że wg. producenta mleko w oponie zmienia swoją konsystencję i zamienia się w cos w rodzaju piany, wypełniając całą przestrzeń. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.