Skocz do zawartości

[Spinka] która ?

aadidas

Rekomendowane odpowiedzi

Cztery do dwóch dla Wippermanna.

Zgarnąłem obydwie żeby mieć drugą przy sobie w razie sytuacji awaryjnych, tym bardziej że cena promocyjna bo standardowo to widzę że po 13zł chodzą ;).

Dzięki za pomoc w wyborze.

• Mod Team

Od roku jeżdżę na spince sram'a (a właściwie - trzech, na zmianę). Raz mi się tylko rozpieła na wyboistym zjeździe (chcę zapedałować pod koniec - a tu łańcucha nie ma :/ jaki byłem zdziwiony :))

(dodam jeszcze że kolega kilka urwał ;) )

pozwólcie, że troszkę pospamuje i się sam Wam zareklamuje ;)

tutaj możecie kupić tanio spinki Wippermanna, zarówno dla tych przekonanych jak i tych chcących się przekonać :)

http://www.forumrowerowe.org/topic/64565-spinki-wippermann-connex-do-9-rzedowego-lancucha/

powód sprzedaży banalny, była promocja kupiłem więcej, a na jednej już przejechałem 15 kkm i wygląda prawie jak nowa, więc doszedłem do wniosku, że trzeba sprzedać nadwyżkę, bo do końca życia ich nie zużyje :P

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora.

Powód: Autor tematu zakupił spinkę, więcej postów już nie będzie w tym temacie przydatna.

Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...