Skocz do zawartości

[rower] opinie na temat roweru trekkingowego Magnum - 700zł

Jola

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Chcę kupić ten typ roweru:

klik . Proszę o opinię uzytkowników tego typu rowerów.

Na zakup tego roweru zamierzam przeznaczyć 700 zł. Czy kupic ten rower, czy może zainwestować w inny?

Pozdr, czekam na opinie :wacko:

Napisano

Zapomniałam dodać, że rower ma byc dla męża :) Także poszukuję bardzo solidna konstrukcję :) Koniecznie musi mieć bagażnik, gdyż przwozi on wiele rzeczy. Pomyślałam o tym magnumie, ale nie wiem czy to najlepsza konstrukacja w tym przedziale cenowym ?

Koła muszą mieć 26".

• Mod Team
Napisano

W tym przedziale cenowym to to on nie błyszczy. Niby niema sie do czego przyczepić ale brak amortyzatora, sterówka 1" ( już nie używany standard wiec cieczko w razie czego dokupić części)

Miałem styczność z magnumami i raczej bym unikał,

http://allegro.pl/item942292924_piekny_meski_scott_deore_wypas_jak_giant.html używany ale sprawdzona marka z naprawdę dobrym osprzętem w tej cenie.

Niestety koła 28", a czemu muszą być 26" ??

• Mod Team
Napisano

Ten rowerek to praktycznie to samo co podała Jola. Jak coś trwałego to prędzej scott niż magnum (bez upierania sie, zachwalania i przekonywania) ... to czysty fakt.

Napisano

Oczywiście że nie będę na siłę zachwalał i bił pokłonów. Jednak brałem pod uwagę również cenę i zastosowanie tego roweru. Jeśli jest podobny nowy Scott w tej cenie to proszę o link. Co do tego że to jest to samo co podała Jola, to proponuję się lepiej przypatrzeć. Podtrzymuje swoje zdanie że do jazdy codziennej, na kole 26",w dobrej cenie to jest odpowiedni sprzęt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...