Skocz do zawartości

[problem] RST First

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam problem, od czasu kiedy upuściłem trochę powietrza w moim RST First z manetką blokady, z goleni na której jest manetka zaczął wyciekać olej. Olej wycieka samoistnie gdy amortyzator jest odblokowany. Mam pytanie, do kogoś kto zna się na tym, czy to normalna sprawa, jeśli nie normalna, to w czym tkwi problem i czy wymiana samych uszczelek może poprawić sytuacje. Pozdrawiam

Napisano

Witam mam problem, od czasu kiedy upuściłem trochę powietrza w moim RST First z manetką blokady, z goleni na której jest manetka zaczął wyciekać olej. Olej wycieka samoistnie gdy amortyzator jest odblokowany. Mam pytanie, do kogoś kto zna się na tym, czy to normalna sprawa, jeśli nie normalna, to w czym tkwi problem i czy wymiana samych uszczelek może poprawić sytuacje. Pozdrawiam

mam ten sam amor i też upusciłem powietrze ale wszystko jest ok-może dlatego że dopiero zrobił 150 km

Napisano

mysle ze nie masz sie czym przejmowac, bo jesli nawet jest to olej (bo wg mnie jest to smar bardziej staly niz olej) to jest to cos co na pewno nie pochodzi z tlumika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...